Kuveyt Türk, Aralık ayında Isparta’da Altın Toplama Günleri Düzenliyor!

Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve altın sahipleri için tasarruf ve kazanç sağlamak için öncü çalışmalar gerçekleştiren Kuveyt Türk Isparta’da Aralık ayı boyunca Altın Toplama Günlerine devam edecek. 12 Aralık’ta Isparta Şubesi’nde yapılacak Altın Toplama Günleri ile vatandaşlar altınlarını Kuveyt Türk eksperlerine kontrol ettirme fırsatı bulacak. Kontrolün ardından cari veya altın hesabı olmak üzere belirlenen uygun hesaba yatırılacak altınlar bu sayede hem çalınma gibi risklere karşı güvende olacak hem de sahiplerine tasarruf ve kazanç sağlayacak.

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve altın sahipleri için tasarruf ve kazanç sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği Altın Toplama Günleri’ni, Aralık ayı boyunca Isparta’da düzenleyecek. Evinde altın bulunduranlara banka güvencesi, saklama maliyetinden kurtulma, çalınma riskini ortadan kaldırma avantajları sunan banka altın üzerinden kar elde etmek isteyenlere ise altın katılma hesaplarını sunmaktadır. 


12 Aralık’ta Isparta Şubesi’nde yapılacak Altın Toplama Günleri kapsamında, vatandaşlar ziynet altınlarını (Çeyrek, yarım, cumhuriyet, bilezik, kolye vb. her ayarda beyaz ve sarı altın) belirtilen Kuveyt Türk şubelerine getirebilecek. Burada eksperler tarafından kontrol edilen altınlar, daha sonra 995/1000 gram saf altın olarak cari veya ziynet altın katılma hesabına yatırılacak. 

Altınlar Kuveyt Türk ve TMSF güvencesi altında

Kuveyt Türk’ün yanı sıra gerçek kişiler için 100 bin TL’ye kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesi altına alınan altın hesapları ile yastık altındaki altınlar çalınma gibi risklere karşı güvende olurken, sahiplerine de tasarruf ve kazanç sağlıyor.


Altın bankacılığı alanında sunduğu inovatif ürün ve hizmetleriyle Türkiye’de ilklere imza atan Kuveyt Türk, 2011’den günümüze kadar yaklaşık 14 ton altını ülke ekonomisine kazandırdı.

Isparta’da Altın Toplama Günleri

12 Aralık Günü
Kuveyt Türk Isparta Şubesi:Yayla Mah, Cumhuriyet Cd. No:25-27/B, 32100 Isparta Merkez/Isparta


Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası 1989 yılında kuruldu. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleriyle ve yatırımcılarla buluşturan banka, müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji-inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlarla sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığını başlatan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk, Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk banka sukuk işlemini de gerçekleştirmiştir. Kuveyt Türk, Türk Bankacılık sektöründe bir ilk olan Bilim ve Sanayi Bakanlığı tarafından tescillenmiş Ar-Ge merkezini 2010 yılında hayata geçirdi. Bugün ise Türkiye’de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen ürünler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM Şube gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 412 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya’daki banka iştiraki KT Bank AG’yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan banka, “Değerlerimizle büyüyoruz” yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.