LOKANTACI ESNAFININ MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK İÇİN NEYİ BEKLİYORUZ?

AK Parti Grup Sözcüsü Salim Güntaç, sizlerinde kabul ettiği bir hatayı düzeltmek için toplanıldığının ve her seferinde bir takım bahaneler ve gerekçelerle bir sonraki meclise ısrarla ertelendiğini söyledi. Kaliteli hd porno tam sizler için.

Altı üstü bir hesaplama yapılacağını ve çözecek olan idarenin bu konuyu çözeceğini belirten Güntaç, "Burada Arif Gürdal, gayet güzel bir ironi yapmış. Kendisinin nükte eden biri olduğu çok iyi biliyorsunuz. Tüm MEclis kendini tanıyor. Gayet güzel yazmış ve gündemden kaldırılmasını söylemiş. Evet gündemden kaldırılmalı. Lokantacı esnafın mağduriyeti var. Bir önceki Meclis'te Nuri Erdeğer buraya geldiğinde  Sayın Başkan siz 'Nuri senin işini çözdük' dediniz.

Ama ne yaptınız reddediniz: Çözmek bu değil. ortada bir yanlışlık var. Biz o şerh kararının altına imza atarak aynı şekilde ertelemeye onay veriyoruz. Ama gündeme getirmek istediğimiz burada bir esnaf dalının mağduriyeti var. Bunun sebebi de Isparta Belediyesi. Bunu bir meclis diğer meclis diyerek uzatamayız. Ne konuşulacaksa konuşalım. Gerekirse şimdi ara verelim.

Komisyonu toplayalım . Daha ne kadar kaç meclis bu konuyu görüşeceğiz. Adamlar pazartesi baklavayla geldiler. Kapı dışarı edildiler. Ben gördüm bunu. Komisyon kararı Meclis kararına raci değildir. Komisyon üyesinin şahsi kanaatidir.

Bizim grubumuzun üyeleri her şeyi söyleyebilir ama karar verme konusunda AK Parti grubu karar verir " dedi.