Isparta'da emlak, gayrimenkul danışmanlığı ve yap-sat sektöründe başarılı çalışmalarıyla tanınan ODG Yapı, Emre Mahallesi’nde çocuk şenliği düzenledi. 

Isparta'da emlak, gayrimenkul danışmanlığı ve yap-sat sektöründe başarılı çalışmalarıyla tanınan ODG Yapı, sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. 

ODG Yapı Sahibi Ozan Gezer, mahallelerdeki çocukların eğlenmesi ve birbiriyle kaynaşması amacıyla örnek bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. İşadamı Ozan Gezer, ODG Çocuk Şenliği adı altında mahallelerde çocukları sevindirdi.

ÜCRETSİZ İKRAM VE OYUNLAR

Bu doğrultuda ilk organizasyon Ozan Gezer'in büyüdüğü Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay'ın destekleriyle ODG Çocuk Şenliği, 19 Ağustos Cumartesi günü Öküzbattı Mesirelik Alanı'nda gerçekleştirildi. Emre ve çevre mahalle çocukları 14.00 ile 20.00 arasında sürpriz etkinliklerle eğlendiler.  Etkinlikte çocuklara ve davetlilere dondurma, pamuk şeker, gazoz ikramında bulunuldu. Sıcak havada davetliler Isparta’nın gazozu Benda Gazoz’la ferahladılar.

TEŞEKKÜRLER ODG

Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay ise Emre Mahallesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ODG Çocuk Şenliği ile mahallerarasında bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Suvay, “Bugün  sosyal sorumluluk projesi etkinliği düzenledik. Bu projenin mimarı ve sponsoru ODG yAPI Sahibi Ozan ve Fehmi Gezer Bey’e teşekkür ediyoruz.  Emre Mahallesi ve çevre mahallerden çok sayıda çocuğumuz bugün eğleniyorlar. Ücretsiz etkinliğimizde Isparta’nın gazozu, pamuk şekeri, dondurmasını ikram ettik. 12 boyutlu filmleri izlesinler, oyunlar oynasınlar istedik. Muhteşem bir gün oldu. İnşallah bunun devamı gelecek. Diğer muhtar arkadaşlarımızda bizden bilgi aldılar.

Onlarda düzenleyecekler. Günü birlik yaptık bu etkinliğimizi. Artık geleneksel hale geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

NE MUTLU BİZE

ODG Yapı Sahibi İşadamı Ozan Gezer, ilkini düzenledikleri ODG Çocuk Şenliği’ni geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyledi. Gezer, “ODG sadece bir inşaat firması değil, 

Firmamızı konumlandırırken sosyal bir firma olarak da konumlandırıyoruz. ODG Çocuk Şenliğini çocukluğumuzun geçtiği kendi mahallemizde yapmak istedik. Sosyal sorumluluk projelerini daha da büyümesi taraftarıyım. Bunun gibi projeler üretmeye devam edeceğiz. İşimiz sadece konut yapmak değil. Bugün bu sosyal etkinliği yapmışsak ne mutlu bize” dedi.

MAHALLE ARKADAŞLIKLARI BİTİYOR

Bu tür etkinliklerin devam etmesi halinde çocukların sosyal medyadan uzaklaşacağını değinen Gezer, “Çocuklarımız bilgisayardan, cep telefonundan başını alamıyor. Kapı komşusunun çocuğunu tanımıyorlar. Apartman çocukları yetişiyor. Aynı mahallede yaşayan çocuklar sokaktan bir haberdar büyüyor. Mahalle arkadaşlıkları bitiyor. Biz de bu sürece az da olsa engel olmak amacıyla mahallelerimizde çocuk şenlikleri planladık. Çocuklar birbirini tanısın, sokak oyunlarından, parklardan, bahçelerden uzaklaşmasınlar.

Sanal ortam oyunlarından bir gün bile uzaklaşsalar faydadır. Sırayla diğer mahallelerimizde de bu etkinliklerimiz devam etmeli. " diye konuştu.