Isparta Merkez Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, AK Parti’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde  bulundu. Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Abidin Yorgancı, muhtar heyeti ile birlikte yaptığı ziyarette Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de hazır bulundu.

Dernek Başkanı Abidin Yorgancı, 24 Haziran’dan çıkan sonucun ülkemiz ve Isparta için hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi.

AK Parti il Başkanı Osman Zabun da muhtarların nezdinde Isparta halkına teveccühlerinden ötürü teşekkür etti. Zabun, “Isparta halkı Cumhurbaşkanımız ve partimizi fazlasıyla destekledi. Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldık. Herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

AK Parti İl Başkanı Zabun, Ramazan Ayı’nda 44 mahallede kurulan sohbet çadırları uygulamasının vatandaşlar tarafından büyük ilgi topladığını belirterek “Ramazan ayında, seçim sürecindeki çadır uygulamamız büyük ilgi gördü. Çadırlarda sahura kadar sohbetler yaptık. Geri dönüşleri çok güzel oldu. Şimdi de haftada 2-3 gün mahallelerde çadır kuralım, halkımızla akşam sohbetleri, çay sohbetleri yapalım istiyoruz. Muhtarlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz” diye konuştu.

Milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz de muhtarlara teşekkür ederek “Ispartamız için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Beni 24 saat arayabilirsiniz. Telefonum her zaman açık olacak” diyerek cep telefonu numarasını verdi.