Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları Ramazan Bayramının araya girmesi nedeniyle 10 gün gecikmeli olarak yapılacak. Buna göre; Her iki toplantı da 10 Haziran Pazartesi günü saat 14.00’te başlayacak. 
 
Geçtiğimiz ay imar planı tadilatları ve imar planı tadilatlarına yapılan itirazları görüşen Belediye Meclisi önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren de Haziran ayı olağan toplantılarını yapmaya başlayacak.

Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonundaki toplantıya Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlık etmesi bekleniyor. Toplantının gündeminde ise, bu ay için yapılan imar planı tadilatları, imar planı tadilatlarına yapılan itirazlar ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesi konuları bulunuyor.

İL GENEL MECLİSİ DE BUGÜN TOPLANIYOR
İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları da aynı Belediye Meclisi gibi 10 Haziran’da başlayacak. İl Özel İdaresi yerleşkesi içinde bulunan Toplantı salonundaki toplantı İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin başkanlığında saat 14.00’te başlayacak. Gerek Belediye gerek İl Genel Meclisinin toplantıları 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

HAZİRAN TOPLANTILARINA RAMAZAN BAYRAMI ARASI 
Bilindiği gibi, her ayın ilk Pazartesi günü toplanan Belediye ve İl Genel Meclisleri Haziran ayının ilk Pazartesi günü Ramazan Bayramının Arefe Günü’ne dolayısıyla Resmi Tatile denk geldiği için toplantılar ikinci Pazartesi günü yani 10 Haziran tarihinden itibaren başlayacak.