12 Haziran 2011 Genel Seçimleri ile birlikte Isparta’mızın meclise Ak Parti kadrolarından göndereceği dört milletvekili ile yeni bir hizmet atmosferine gireceğine inancımız tamdır.

Sn. Başbakanımızın “Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin” sözleriyle işaret ettiği mutabakatı, Isparta’mız bu seçimlerde el ele vererek tüm Türkiye’ye gösterecektir. İnşallah, bu seçimler siyaset tarihine “Isparta Mutabakatı” olarak geçecektir.

İki iktidar döneminde ülkemizin her alanda aldığı yol, kat ettiği mesafe, bu yeni dönemde kat be kat artacaktır.

Bu hizmet yarışı içerisinden ilimize, ilçelerimize hak ettiği payı getirmek te, halkımıza karşı bizim boynumuzun borcu olacaktır.

Zira bizim için iş üretmek mazeret üretmekten hep daha kolay olmuştur. Bu güne kadar yaptığımız işlerde başkalarının mazeret aramakla geçirdiği sürede, biz hep işimizi tamamlamış olduk. Bürokraside ve mücadelenin kıran kırana geçtiği iş dünyasında kazandığımız birikim ve tecrübemizi, bundan sonra milletimiz ve memleketimizin halkı için kullanacağız.

Bu çerçevede önümüzdeki seçimlerde memleketimizin her bir ferdinin bu hizmet yürüyüşünde yerini alacağına olan inancımı bildirir, millete hizmet iradesine sahip çıkan tüm kıymetli halkımızı saygı ile selamlarım.

Mehmet ALDEMİR
Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı
0533 738 60 33
[email protected]
www.mehmetaldemir.com