GÜL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BOYACI RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI.

           Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, Müslümanlara sabrı, nimete şükrü, yanı başımızdaki ihtiyacı olanları fark etmeyi ve paylaşmayı öğreten on bir ayın sultanı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama milletçe, huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

            Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra mutlulukların paylaşıldığı; birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği; dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu; insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden müstesna günlerdir. Bu müstesna günlerde çocuklarımıza sevgiyi, büyüklere hürmet ve saygıyı, cömertliği, fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, akraba ziyaretini öğretmeli ve yaşatmalıyız.

              Bayramı asıl bayram yapanın paylaşma duygusu ile hareket etmekten geçtiği gerçeğini göz önüne alarak Öncelikle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek sevdiklerimizle bayramlaşalım, çocuklarımıza bayram kültürünü yaşatalım. Bayram vesilesiyle Aziz Şehitlerimizin Kıymetli Ailelerini, Kahraman Gazilerimizi, sosyal hizmet kuruluşlarında kalan yaşlı, engelli ve çocukları ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı unutmayalım.

               Bu duygu ve düşüncelerle başta Gül Küçük Sanayi Sitesi üyelerimizin, esnaflarımızın  ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.

Kredi Kartların Limitleri Değişiyor Kredi Kartların Limitleri Değişiyor