Ziyaretlerde her üç vekile’ de gül küçük sanayi sitesi içerisinden geçmekte olan ve 20 yıldır açılmayan, devlet erkanı ve Isparta Belediyesinin yardımları ve katılımlarıyla açılan 281 cadde üzerine yapılması planlanan devlet demiryolları tarafından hazırlanan ve Isparta Belediye Meclisinde onaylanan ve Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından harcı ödenerek Karayolları 13. Bölge Müdürlüğüne gönderilen üst geçit projesinin hayata geçirilmesi için dosya sunuldu yardımları istendi. Migros kavşağında çalışmalar sırasında büyük önem arz eden ve hayati önem taşıyan 281 cadde 5000 kişilik öğrenci yurdu açılmadan önce üst geçitin yapılması gerektiği vekillere anlatıldı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Karayolları 13. Bölge Müdürünü arayarak üst geçit projesinin biran önce yapılması talimatını verdiler.

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde olan TOBB  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin atölye bina projesinin durumunu kooperatif yönetimine sordu ve atölye inşaatının biran önce temelinin atılması için gereğinin yapılacağını söyledi. Okulda 430 öğrenci eğitim gördüğünü söyleyen Mehmet Boyacı okulumuza bu yılda talebin olduğunu atölye binasının 4 kat iken 5 kata çıkarıldığını bu yüzden sürecin uzadığını söyledi. Ayrıca Boyacı atölye inşaatının parasını 2 yıl önce çıkaran Tbmm Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ e çok teşekkür etti. Boyacı 1 yıl sonra oklun mezun vereceğini ve bu sayede ara eleman sorununun çözüleceğinin müjdesini verdi.

 Isparta’ya yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi olan ve Projesi Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan Gül 2 Sanayi Sitesi’ nin durumu hakkında vekillere sunum yapan Mehmet Boyacı vekillerden desteklerini istedi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Gül 2 Sanayi Sitesinin hayata geçirilmesi için gerekli desteğin verileceğini söyledi. Isparta Milletvekili Recep Özel’ de Gül 2 Sanayi Sitesi için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını söyledi. Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ de kendisinin de sanayici bir esnaf olduğunu belirterek dükkan kiralarından dolayı sanayici esnafının sıkıntılar yaşadığını ve esnafın modern işyerlerini hak ettiğini bu açıdan bu Isparta’ya yapılması planlanan gül2 sanayi sitesine toplumun tüm kesimlerinin desteklemesi gerektiğini ve gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Her üç vekilde meclis tatile girdiğinde Isparta’ya gelerek esnafları ziyaret edeceklerinin sözünü verdiler.

Yüzme Federasyon Başkanı Erkan Yalçın TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Beye Isparta’ya yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Ispartaya daha önce yatırım yaptıklarını anlatan yalçın Ispartadaki yatırımlarının devam edeceğini ve daha fazla Isparta için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Gül Küçük Sanayi Sitesi ve Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı göstermiş oldukları nezaketten dolayı , TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Recep Özel,  Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz  ve Yüzme Federasyon Başkanı Erkan Yalçın’a çok teşekkür etti.