Gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı mehmet boyacı ve gül petek sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Mevlüt Turan Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Mehmet Boyacı, sayın müdürümüz daha önce kooperatifimizi ziyaret etmişti. Bizde kendisine iadei ziyarette bulunduk. Ispartada eğitim vermekte olan tüm okullar için gönüllü çalışacaklarını belirten boyacı, eğitime verilen desteklerden dolayı başta ısparta valimiz sayın Ömer Seymenoğlu ve Isparta il milli eğitim müdürü erhan baydur’ a teşekkür ederim 1xbet dedi. Isparta halkımızı, gül küçük sanayi sitesi içerisinde eğitim vermekte olan tobb mesleki ve teknik anadolu lisesi kimya bölümü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından üretilen kolonya, dezenfektan, parfüm ve temizlik malzemeleri almaya davet eden boyacı, tüm halkımızın meslek okullarına destek vermelerini istedi.

Isparta il milli eğitim müdürü Erhan Baydur, ziyarete gelen Mehmet Boyacı ve Mevlüt Turan’ A ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Gül küçük sanayi sitesi içerisinde eğitim vermekte olan tobb mesleki ve teknik anadolu lisesinin atölye binasının yapımı için ihale’ ye çıkılacağının müjdesini verdi. Ayrıca meslek okullarında eğitim gören öğrenciler içinde yurt olayının en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Funda Özdağ Genç Yaşta Hayatını Kaybetti Funda Özdağ Genç Yaşta Hayatını Kaybetti