Konuyla ilgili görüşlerini belirten Demiralay açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 1975 Isparta Eğirdir doğumluyum. 32 yıldır  Erkek Berberi olarak hizmet vermekteyim.  Değerli meslektaşlarım Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulunda 12 yıl boyunca görev yaptım.

Tural, Halk Otobüsleri Kooperatifini Ziyaret Etti Tural, Halk Otobüsleri Kooperatifini Ziyaret Etti

Geçmiş yıllarda olduğu gibi salgın döneminde de meslek sahiplerinin yaşadığı zor durumlara çare olmak  için bizler de esnaflarımızdan ve hemşerilerimizden gelen yoğun talepler üzerine genç ve dinamik ekibimiz ile adaylığımızı açıklıyoruz.

Yapılmasını istediğim plan ve projeleri hayata geçirmek için aday oldum.

Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle paylaşacağız.

Biz Bu göreve talip olurken esnaflarımızla uzun uzun istişarelerde bulunduk. Esnaf kardeşlerimizin sorunları konusunda neler yapılması gerektiğini nelerin eksik nelerin fazla olduğunu ekibimizle birlikte titiz bir çalışmayla belirledik. Allah’ın izniyle ve siz değerli esnaf ve sanatkarlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz taktirde, işi darda olana yardımcı olabilmek, mevcut işlerin daha iyi hale gelmesini sağlamak, hızla değişen ve gelişen çağımıza ayak uydurmak ve bu konuda  üyelerimizin desteklenmesi için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız.

Göreve gelirsek  bireysel değil esnaf kardeşlerimizin katılımlarıyla istişarelerle biz bu görevi yürüteceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın. Bu güzel hizmet yarışında aday olan herkese başarılar diliyorum.   

 Tüm esnaf kardeşlerimizi ve hemşehrilerimizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 

Mehmet DEMİRALAY
ISPARTA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYI