Mesajında ilk olarak Kudüs’e yer veren Gökgöz ; Ümmetin ilk kıblesi, peygamberler şehri olan Kudüs; biz müslümanların harem-i izzeti ve namusudur. Öncelikle Rahmet, Mağfiret ve Bereket Ayı Olan Ramazan ayımızın Kudüs’deki mazlumlara umut olmasını bu vesileyle Tüm islam aleminin yekvücut olarak zalime karşı mücadele etmesi gerektiğini vurguladı. 
Milletvekili A.Adayı Gökgöz mesajının devamında ; İnsanlık alemini, kardeşlik, barış ve huzur iklimine davet eden, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmayı sosyal hayatın en ulvi dayanakları olarak kabul eden dinimizde Recep, Şaban ve Ramazan aylarının özel bir önem taşıdığını aktardı.
 Gökgöz, "Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret ve sonu bereket mevsimi olan Ramazan ayının Tüm İslam Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ispartalı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve bütün İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.