Isparta'nın Sütçüler İlçesinde bölge halkının 1980'li yıllarda Karacaören Göletinde ki suların toplanmasından sonra bir hayal haline gelen bağlantı yolu Melikler Köprüsü bugün hizmete açıldı.

Isparta'nın Sütçüler ilçesi ile Burdur'un Bucak ilçesini birbirine bağlayan Melikler Köprüsü 380 metre uzunluğunda inşa edildi.

Köprünün açılması ile birlikte Sütçüler ilçesindeki turizm potansiyelinin artması ve bölge halkının ulaşımının kolaylaşması sağlandı. Antalya'nın turizm pastasından bölge halkının da doğa turizmi sayesinde pay alması bu  köprü sayesinde artacak.

Isparta ve Burdur protokolü ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışa Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ile siyaset ve protokol tam kadro oradaydı.

Bu köprünün açılışının iki ilin dostluğunu artıracağını söyleyen Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Burdur arasındaki dostluk yolundan sonra, Melikler Köprüsünün de iki ilin bağını kuvvetlendireceğini ifade etti. Vali Yılmaz, projenin bitirilmesinde iki ilin el ele vererek koordineli çalışmasının etkisi büyük dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: dağ, gökyüzü, bulut, açık hava, doğa ve su

Görüntünün olası içeriği: dağ, gökyüzü, açık hava ve doğa