"Memleket Hasreti” isimli eserin klip çalışması için Yalvaçlı ünlü yönetmen Taner Yılmaz çalışmalara başladı. 

Eserde söz-beste müzik öğretmeni aynı zamanda Keçiborlu Eğitim ve Dayanışma Dernek Başkanlığını da yürüten Özgür Şanlı'ya ait.

Klip’e Ispartalı Dernekler, Kültür Turizm İl Müdürü Ali Göçer ve Baka (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) görüntü arşivi anlamında destek olurken, klipin çekimini Ramazan Bayramına kadar yetiştirmeyi planlayan Yılmaz ve Şanlı, “bayramda hemşerilerimize hoş bir hediye olsun” diyerek memleketleri için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. 

Güller diyarı, kokunun anavatanı Isparta için yapılacak çok şeyin olduğunu söyleyen Yılmaz ve Şanlı, Ramazandan sonra yeni sürprizlerin yolda olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Koku Uzmanlığını Dünyada meslek haline getirmek için yıllardır çalışan Koku Kültürü ve Turizmi Derneği kurucu üyesi olan Yılmaz "geçtiğimiz hafta müjdeli haberi aldık, koku uzmanlığı mesleği resmi gazete de yayınlanarak resmiyet kazandı" dedi. Artık Koku Uzmanlığı meslek haline geldi ve bu meslek Türkiye'den dünyaya tanıtılacak. Dünyada ilk defa Türkiye de başlayacak olan koku uzmanlığı mesleğinin ilk okulunun Isparta da açılmasının isabetli olacağını düşündüklerini ve bu konuda yoğun gayret gösterdiklerini ancak uygun şartlar ve muhatap bulunamadığı için Isparta fikrinden vazgeçildiğini söyleyen Yılmaz, İstanbul’dan yolumuza devam edeceğiz dedi.

Yönetmeniz Taner Yılmaz’a İstanbul’da bulunan tüm Ispartalı derneklerden ve ünlü Kulak Burun Boğaz Doktorumuz Ali Ahmet Şirin’den de tam destek geldi.