“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUK”

 Bugün 15 Temmuz… Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Bundan tam bir yıl önce ülkemiz FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Memur – Sen, nasıl 28 Şubat’ta, 27 Nisan’da darbe düzeneğiyle dişe diş mücadele ettiyse, nasıl bu ülkenin yararına olduğuna inandığı her gelişmede milletten yana açıkça tavrını koyduysa, nasıl 7 Şubat ve 17 - 25 Aralık kumpaslarında milletin iradesine sahip çıktıysa, 15 Temmuz gecesi de 1 milyon üyesiyle meydanlara çıkan Türkiye’nin en büyük sivil gücü oldu.  

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı vatanı, milleti ve devleti için destansı bir mücadele gösteren kahramanlarımızı minnet ve şükranla andığını ifade eden Arıcı, mesajının devamında; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarihi boyunca gördüğü en büyük ihanetin ve hainliğin adı olan 15 Temmuz, ülkemizin uçurumun kıyısından döndüğü bir gündür. Sultan Melikşah’ı, Nizamülmülkü Şehit eden haşhaşilerden bile daha hain, daha sinsi katillerden oluşan FETÖ Terör Örgütü üyelerince gerçekleştirilmek istenen darbe ile vatanımız kuşatılmak ve dış güçlerin kucağına itilmek istenmiştir. Allah’a hamd olsun ki bu aziz milletimizin kahramanlığı ve feraseti, Sayın Cumhurbaşkanımızın yiğitliği ve liderliğiyle darbe girişimi kısa sürede püskürtülmüştür. O gece; Korkusuzca tankların önüne yatan, göğsünü mermilere siper eden kahraman milletimizin yazdığı destan ancak ve ancak imanla ve vatan aşkıyla açıklanabilecektir. 

15 Temmuz asil Milletimizin yeniden uyanışıdır. 15 Temmuz kökleri yüzlerce yıl önceye dayanan devletimizin yeniden dirilişidir. 15 Temmuz 2. Milli Mücadelenin sembolüdür. Yüce Allah o gece kahraman milletimizin kalbinden korkuyu söküp almıştır. Bu vesile ile; 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, vatan için şehadete yürüyen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, destansı mücadele sırasında gazi olan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Yüce Allah bu millete bir daha böyle acılar yaşatmasın. 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.  
 
 
İhsan ARICI  
Memur – Sen İl Temsilcisi  
Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı