Memur Sen’in yeni binası açıldı

Uzun yıllar Mimar Sinan Caddesi üzerindeki binasında hizmet veren Memur – Sen Isparta İl Temsilciliği yeni mülkiyeti olan Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 4. Katındaki hizmet binasını Genel Başkan Ali Yalçın’ın da katılımıyla açtı.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, öğretmenevinde düzenlenen konferansın ardından yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker’in de katıldığı açılış töreninde konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, “Akif İnan hocamız Ankara’da bir toplantısında ‘Ne zaman arka sokaklardan ana caddelere çıkarız. O zaman hizmet edebilecek bir pozisyonda oluruz’ demişti.

Ara sokaklardan ana caddelere geçen bir temsil var. Teşekkür ediyorum şubemize. Kendi mülkiyetimizde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 16 ilimiz kaldı. Yaz gelmeden tüm illerde kendi mülkiyetimizde olacağız. El birliğiyle, gönül birliğiyle bu noktaya geldik. Bu son derece onur verici, gurur verici. Bu tablonun oluşmasında emeği bulunan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Memur Sen İl Temsilcisi İhsan Arıcı da “İnşallah kamu sendikacılığında bir farkın üretildiği ve bir milat olarak gördüğümüz, ülkenin yeniden yapılanmasında, eğitimde gelinen yapılanmada ve ülkedeki diğer birimlerdeki yeniden yapılanmada Memur – Sen farkının bütün bakanlıklarda ve birimlerde kendisini ortaya koymaktadır. Çalışma hayatında toplu sözleşmenin kamu çalışanlarının kazanımı olarak önümüze gelmesinde ki en büyük katkıyı veren Memur – Sen’imiz. İnşallah bundan sonrada kamu çalışanlarının ümidi ve geleciği olmaya devam edecektir. Yeni yerimizde hizmet verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Duaların ardından açılış kurdelesi kesildi.