Toplantıya AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Metamar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Fesçi, Memur Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve sendika il divan toplantısı üyeleri katıldı.

Konuşmasına "iyi ki Memur-Sen'liyiz" diyerek başlayan Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, "memurların çok da hoşuna gitmeyecek bir toplu sözleşme süreci yaşadık. Ama hayat mücadelesi devam ediyor. Biz de sendika olarak mücadelemize devam edeceğiz. Ankara'ya çağrıldık. Genel Başkanımız bizlere şunu söyledi. Başkanlarım rahat olun. Eylem ve söylem birliğimiz devam etsin dedi. Doğrular olduğu sürece beraber yürümeye devam edeceğiz. Biz sorunlardan beslenen bir sendika değiliz. Amacımız sorunlara çözüm bulmaktır" diye konuştu.
Memur-Sen'in İl Divan Toplantısına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ise, memurların her zaman aldığı maaşın hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Her ayın 15'in maaş alan memurun 'bu ay ki maaşımı hak ettim' demesi gerektiğinin altını çizen AK Parti Isparta Milletvekili Özel, "Memur-Sen'de yönetici isek, yaptığımız yöneticiliğinde hakkını vermeliyiz. Hükümet memuruna siyasi düşüncelerini hayata getirmesi için maaş vermiyor. Yoksa Türkiye yönetilemez hale gelir. Onun için aldığımız maaşın karşılığını verelim. Vatanımıza, milletimize ve devletimize yararlı insanlar olalım" ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinde kendisine destek veren Memur-Sen'e teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, "biz sizlerle olmaya devam edeceğiz. Sizlerin bize vereceği fikirler çok önemli. Sizlerden çıkacak fikirlere de her zaman ihtiyacımız var. Bu yaşadığımız birlik ve beraberliğin her zaman daim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.