Memur – Sen İl Temsilciliğinin kongresinde Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak İl Temsilcisi oldu. 

Yapılan seçimin ardından görevi eski İl Temsilcisi İhsan Arıcı’dan devralan Erdal Demiralay, basın toplantısı düzenledi.

Memur – Sen’e bağlı 11 Sendika Şube Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Demiralay şunları söyledi; “Bilindiği gibi, geçtiğimiz aylarda Memur – Sen’e bağlı 11 Sendika Şubelerimizin kongrelerini tamamlamıştık. Geçtiğimiz hafta da Memur – Sen İl Temsilciliğimizin kongresini yaptık ve delege arkadaşlarımızın teveccühüyle bu göreve seçildim. Ben, öncelikle, Memur – Sen’de bugüne kadar görev yapmış olan Mustafa Sağlam, Hüseyin Özçelik, OsmanAkçil ve İhsan  Arıcı Başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gören delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bilindiği gibi, ülkemizin en büyük konfederasyonlarından olan ve üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Memur - Sen, hem üyelerinin hakları hem de ülkemizin bugünü ve geleceği ile ilgili konularda daima sorumluluk üstlenmiş, yapıcı fikirleriyle ülkemizin yarınlara taşınmasında öncü rol oynamıştır. Bu gün içinde bu sorumluluğunun bilinciyle yoluna devam etmektedir. Geçmişten günümüze Memur - Sen'de görev almış, yöneticilik yapmış arkadaşlarımız, ülke meseleleriyle ilgili konuların yanı sıra, üyelerini ekonomik ve sosyal yönden refaha kavuşturmak adına yoğun çalışmalar yapmışlar, büyük gayretler göstermişlerdir.

Bu çalışmalar netice vermiş, geçmiş yıllarda elde edilemeyen pek çok haklar elde edilmiştir. Ben buradan Memur-Sen'e bağlı Şube ve İl Başkanlarımız olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İlimizde önceki dönemlerde Memur-Sen İl Başkanlığı yapmış başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Bizde bu bayrağı devraldıktan sonra yeni dönemde sendikamızı yeni ufuklara ulaştırmak için elimizden geleni ortaya koyacağız” dedi.