Isparta Valisi Memduh Oğuz, geçen yıl eylül ayında yaşamına son veren Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi Kaymakamı Caner Akgün'ün eşine plaket verdi.
Isparta Defterdarlığı'nda çalışan merhum Caner Akgün'ün eşi Tuğba Akgün'ü makamında kabul eden Vali Memduh Oğuz, mülki idare çalışanları olarak bir aile olduklarını, Tuğba Akgün'ün de bu ailenin parçası olduğunu belirtti.
İçişleri Bakanlığı'nın geçen yıl emekliye ayrılan ve vefat edenler için plaket hazırladığını kaydeden Oğuz, merhum Kaymakam Akgün'ün plaketini eşi Tuğba Akgün'e verdi.
Görüşme sırasında emekli Vali Mehmet Aldan'ın vefat haberini aldıklarını anlatan Vali Oğuz, ''Bir taraftan doğum haberlerini alırken, diğer taraftan ölüm haberlerini alıyoruz. Doğum ne kadar normalse ölüm de öyledir, ama bazen ölüm erken gelir'' dedi.
Vali Oğuz, Akgün ailesinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olacağını ifade ederek, ''Mutlulukların paylaşırsak biz de mutlu oluruz, sıkıntılarını da azaltmak üzere paylaşmak isteriz. Kızıyla kendilerine sağlıklı ve huzurlu hayatlar temenni ediyorum'' diye konuştu.
Tuğba Akgün de İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Vali Memduh Oğuz ve kendilerine destek olan, acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.
Bozova Kaymakamı Caner Akgün, geçen yıl 22 Eylül tarihinde beylik tabancasıyla intihar etmiş, korumaları tarafından hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Akgün, kurtarılamamıştı.