MERKEZ ŞEN KIRTASİYEDEN MUHTEŞEM OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

Merkez Şen Kırtasiye 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde Aysan Düğün Salonunda, bu yıl 2.sini düzenlediği Okul Öncesi Çocuk Şenliğini gerçekleştirdi. İlimiz merkez Anaokulu ve Ana Sınıfından yaklaşık 1800 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikler çok renkli geçti.

Öncelikle, Etkinliğe katılan 4-6 yaş gurubundaki tüm öğrencilere Monami’nin destekleriyle pastel boyalar ile serbest konulu resimler yaptırılıp, daha sonra Çocuk Tiyatrosu sunuldu. Palyaço ve Animatörler eşliğinde 3 saate yakın sürede çeşitli etkinlik ve oyunlarla hoşça bir vakit geçirmeleri sağlanan çocuklar mutlu bir şekilde etkinliklerden uğurlandı.

Merkez Şen Kırtasiye ve Eğitim Hizmetlerinin genç ve dinamik koçları Emrah, Yücel ve Naci Şen’in organizatörlüğünde bu yıl 2. si gerçekleştirilen Yıl Sonu Etkinliklerinde katılımcı öğrenciler çeşitli hediyeler ile sevindirildi.

Merkez Şen Kuruluşları olarak; Kırtasiyenin yanı sıra, Akdeniz Elit Dershaneleri, Sınav Kulübü ve Kiraz Etüt Merkezi ile Türk Milli Eğitimine Hizmet üreten kuruluşların bu tür Etkinliklere bundan sonrada çeşitli Platformlarda devam edeceği öğrenildi.

Merkezşen Kırtasiye ayrıca 28 Mayıs Cumartesi günü Saat 11.00- 15.30 arasında Isparta Öğretmeni evi Toplantı salonunda, Dr. Melike Günyüz ile Uzm. Aile Terapisti Atiye Koç ile ’ Okul öncesi dönemde okuma kültürünün geliştirilmesinde altarnatif modeller’ ve ‘ Okul öncesi dönemdeki çocuklarda dikkat eksikliği ve çözüm önerileri’ konulu seminer düzenledi..