Mhp Isparta Teşkilatı Adım Adım 2023 programı gerçekleştirdi. Yapılan Çalışma Sonrası İl ve İlçe Başkanları teşekkür mesajı yayınladılar..

MHP İL BAŞKANI HASAN BASRİ SÖNMEZ

Liderimiz Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli Beyin Emir ve Talimatlarıyla, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma" Temalı Isparta MHP Merkez İlçe Teşkilatımızın Programını Gerçekleştirdik. 

Danayiyen Şampiyonu Makamında Ağırladı Danayiyen Şampiyonu Makamında Ağırladı

Programımıza Adana Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sibel Ersoy Hanımefendi  ,MYK Üyelerimiz; Murat Kotra  , Afşin Birben , Dr. Turan Şener  , Akif Çapraz Beyler, İlçe Başkanlarımız , İl Ocak Başkanımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Kamu-Sen Sendikamızın Temsilcileri, Türkav Temsilcimiz, Basınımızın Güzide Temsilcileri, Ülküdaşlarımız ile Partimize Yeni Üye Olan Vatandaşlarımız katılım sağlamışlardır. 

Programımıza katılım sağlayan ve program için emek sarf eden Merkez ilçe başkanımız Osman Gülay ve tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI OSMAN GÜLAYDAN DA TEŞEKKÜR

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla Adım Adım 2023 ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Isparta Merkez ilçe Programımıza teşrifleriyle bize ilham ve örnek olan Adana Milletvekilimiz Sn Ayşe Sibel Ersoy’a, MYK Üyelerimiz Sn Murat Kotra, Sn Afşin Birben, Sn Turan Şener, Sn Akif Çapraz’a, İl Başkanım Sn Hasan Basri Sönmez’e katılımlarıyla bize destek ve programımıza anlam kazandıran Ülkü Ocakları başkanımız Furkan Tamer ve yiğit Bozkurtlarımıza , İlçe Başkanlarımıza ,Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerimize, Esnaf Odaları Başkanımız Ahmet Tural ve Değerli oda Başkanlarımıza,Ticaret odası ve Ticaret Borsası Meclis Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Kamusen Başkanımız Hilmi Yılmaz, Türkav Başkanımız Ahmet Kaya’ya Değerli Belediye Başkanlarımıza, İl genel Meclis üyelerimize İlçe Yöneticilerimize, Önceki Dönem Yönetici ve Başkanlarımıza, Davamızın her zaman peşinde olan kıymetli Büyüklerimize ve Ülküdaşlarımıza, Birlikte Yürümekten Gurur ve Onur duyduğum,Merkez İlçe Teşkilatıma Belediye Meclis Üyelerime ve tüm Misafirlerimize teşekkür ediyorum. dedi.