Sevgili Isparta'lı Hemşerilerim;
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurutuluş olan Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, milletçe sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bu mübarek günlerin, tüm İslam âlemiyle birlikte, bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu niyet ve samimiyetle, yıl boyunca çalıştık. Şehrimize, insanımıza hizmet ettik. Bir bereket, paylaşma, kaynaşma ayı olan Ramazan boyunca ise, vatandaşlarımızla daha sık bir araya geldik. Şehrimizin hemen her köşesinde kurduğumuz bereketli iftar sofralarında, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere, dezavantajlı vatandaşlarımızla, kimi kimsesi olmayan yetim ve öksüzlerimizle buluştuk. İlgili kurum ve kuruluşlarımızın kurduğu sahur ve iftar sofralarında, Ramazan ayına mahsus duyguları, toplumumuzun hemen her kesiminden vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Paylaştık, kaynaştık, hasbihal ettik; birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdik, güçlendik.

İnanıyorum ki, birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Ramazan Bayramıyla da, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da güçlendirip pekiştireceğiz.

Bu duygularla, Isparta'lılar başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tekrar kutluyorum. Bayramın kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini temenni ediyorum.

Bu arzu ve düşünceyle, şehrimizde ve ülkemizde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini diliyorum. Bayramda sıla-i rahim ve tatil için yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımızı, bayram sevincini felakete dönüştürmemek için trafik kurallarına azami düzeyde riayet etmeye davet ediyorum!

Bu vesileyle, Isparta'lı hemşerilerimizin ve bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm konuklarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bayramımız mübarek olsun.

Milliyetçi Hareket Partisi
Isparta Merkez İlçe Başkanı
Osman GÜLAY

Günaydın’dan seçime 72 saat kala flaş açıklama Günaydın’dan seçime 72 saat kala flaş açıklama