Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın ile Milletvekili Adayları Nuri Okutan, Hüseyin Avni Bıçaklı, Ziha Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş ile partililer Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Meclis Başkan Vekili Aliihsan Altınok ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, MHP Milletvekili adayları destek isteyerek, ‘Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında göreve talibiz’ dediler. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın ekonomisinin güçlü iller arasında yer alması adına çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Biz her zaman tüm partilere aynı mesafede olduk. Ispartamıza hizmette iktidar muhalefet düşünmedik. Memleketimizin hayrına olan tüm işlerde birlik beraberlik içinde olmalıyız. İktidar ve muhalefet milletvekillerimizin aynı masada oturup ilimizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket etmesini istiyoruz. Gönül birliği ve fedakarlık yapmalıyız. Sonuçta hepimizin ortak paydası Isparta. Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin gelişmesi için elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Birlik beraberlik içinde olamıyoruz diye bir şey söz konusu değil, teknik lisemizin protokolünü imzalamak için hep birlikteydik. Orada AK Parti Milletvekillerimiz de vardı MHP Milletvekilimiz de CHP Milletvekilimiz de vardı. Önemli olan birlik beraberlik ortamı oluşturmak. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor ülkemiz için hayırlısı olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

MHP İl Başkanı İsa Yalçın da konuşmasında Isparta’nın sorunlarına değinerek şunları söyledi: 

“Teşekkür ediyoruz bizleri sıcak ilgiyle karşıladınız. Hepimiz 7 Haziran için hazırlanıyoruz. Seçimlerde demokrasiye inanan herkes sandıkta başarılı olmak için çalışıyor. Biz her türlü  şartlarda Türkiye’de 46 yıllık birikimi olan ülkenin sorunlarına çözüm bulacak kadromuzla seçimlere hazırız. ITSO’nun çalışmalarını takip ediyoruz. Özellikle son zamanlarda daha büyük bir gayret içindesiniz. Meselelerinizin takibi noktasında güzel çalışmalar yapıyorsunuz.  Isparta bir dönemi de kayıp olarak geçirmemeli. Isparta’nın sanayicisi hazır, üniversitesi hazır, sadece Hükümetin de ilgisinin Isparta’ya hazır olması gerekiyor bunu sağlayacak siyasi iradenin biz olduğumuzu düşünüyoruz. Biz sizin istediğiniz gibi tüm siyasi parti milletvekillerini aynı masada buluşturacağımıza söz veriyor ve desteklerinizi bekliyoruz.”
Milletvekili Adayı Nuri Okutan da 30 yıllık idarecilik tecrübelerini Isparta için kullanacağını söyleyerek şöyle devam etti:  Söz konusu Isparta olunca herkesin yapabileceği ne varsa onu yapacak. Sizler işadamlarının temsilcisisiniz biz de inşallah Allah nasip ederse Isparta’yı temsil edenlerden birisi olacağız. İşbirliği yapmaya mecburuz. Paranın  siyasi tarafı olmaz para güvenli bir liman güvenli bir atmosfer ister. Ülke olmadan güvenli bir atmosfer olmadan da ticaret olmaz, iş yürümez, üretim olmaz. Türkiye yeni bir dönem yaşıyor ve  ciddi bir şekilde savruluyor. İktidar her şeyi yanlış yapar demiyorum. Ama sıkıntılar var. Memlekette, barış ve huzur sağlanması  yatırımcıyı daha güvenli kılıyor. 30 yıllık kamu görevi içinde 20 yılımı Güneydoğu ve Doğu Anadolu da geçirdim. Sizlere söz veriyorum bütün birimlerimizi  muhalefette de olsak iktidarda olsak Isparta’nın geleceği için kullanacağım. Gayret edip el ele verirsek bir şeyler yapacağıma inanıyorum. 

MHP Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da Isparta’nın yönetimine talip olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:  Partime ve partimin aracılığıyla Ispartalıya hizmet edeceğiz. Ülkemi yurtdışında 33 yıl temsil ettim. Isparta’ya büyük katkılarımızın olacağına inanıyorum. Isparta ekonomisine baktığımızda sanayi sektörü içler acısı durumda. Sorun çok sorunlarını çözecek önerilerde çok. Isparta’nın önde gelen kuruluşu olarak, karşılıklı işbirliği içerisinde olacağız. Bu da Isparta’yı Ankara’da temsil eden milletvekilleri ile olacak. Ispartalı hemşehrilerimin Isparta’nın geleceğini düşünerek, Isparta’ya bişey katmayanlara verdiği görevi geri alıp bizlere vermesini istiyoruz. Bu göreve dördümüz talibiz. Bize görev verin biz de Ispartamızı ihya edelim. Bu zamana kadar görmediğiniz şekilde Ankara Isparta siyaseti yapacağız. Bu bilinci bizim gözlerimizde görün ve bize bu görevi verin.

MHP Milletvekili Ziya Nuhoğlu, Isparta halkına güvendiklerini belirterek, “Bu dönem Isparta halkının faturayı kesmesi gerekiyor. Bundan sonraki yatırımları daha güçlü alabilmek en azından seçilen milletvekillerinin Ankara’ya gittiklerinde bir şeyleri istediklerinde Isparta’ya vermezseniz alamazsınızı dedirmemiz gerekiyor. Bu seçimde faturanın kesilme zamanın geldiğini düşünüyorum. Hep birlikte bu faturayı kesip ilimize daha iyi hizmetlerin yapılması için önümüzün açılmasını istiyoruz. Biz Isparta’nın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkenin ve Isparta’nın yönetimine talibiz. Artık sanayinin, esnafın, tüccarın yüzünün gülmesi için biz var gücümüzle çalışıp hizmetler edeceğiz. Sizlerden bu konuda destek bekliyoruz.”dedi.   

MHP Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş da, seçilse de seçilmese de bütün enerjisini Isparta’ya hizmette kullanacağını söyleyerek şöyle devam etti:  Konumumuz her ne olursa olsun Isparta için elimizden geleni yapacağız. Partimizin statüsünde 4 milletvekili adayı olarak sahaya çıktık. Seçim sonucu ne olursa olsun seçilsek de seçilmesek de milletvekili gibi çalışıp ilimize hizmet edeceğiz. Biz kazansak da kazanmasak da hizmetlerimize devam edeceğiz. Isparta’ya vekillerin yapması gereken ne varsa hepsini yapacağız.