MHP Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Belediye’nin şehit aileleri, gaziler ve ailelerine yönelik iftar programında Demokratik Açılım süreci başlatan AKP Hükümetini sert dille eleştirdi.

 

“Bugün maalesef bir tarafta şehit annesi ile teröristin annesini aynı kefeye koyan bir zihniyet, diğer tarafta ise ‘bütün dünya üzerime gelse yine de bunu kabul etmem’ diyen bir zihniyet var. Bu sözleri söylerken birilerinin bize gönderme yaptığı gibi ne kanın arkasındayız, ne kan dökülmesinin arkasındayız, ne de ‘terör devam etsin’ diyoruz. Bunlar sadece kendi açılımlarıma, kendi düşüncelerine zemin hazırlamak üzere uydurulan yalan.

 

Terörle mücadeleden, terörle müzakere noktasına geliniyor. Tek kişi kalsak bile, Milliyetçi Hareket Partisi tek başına kalsa bile Allah şahittir yolumuzdan dönmeyeceğiz ve şehitlerimizin arkasından  sonuna kadar gideceğiz. Elbette bu sorun çözülsün. Ama terör örgütü bertaraf edilmelidir. Terör örgütü bertaraf edilmeksizin masanın bir tarafına oturtulursa bu vatana ihanet olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Türk Milleti bugün yaşanan hadiseleri çok iyi anlamakta. Yalnız değilsiniz. Yarın bu zihniyete en büyük dersi, cezayı aziz milletimiz verecektir