MHP Seçim Bürosu Açtı
 
MHP Halife Sultan Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Belediye Başkanı Günaydın’ın da katıldığı açılışın Anneler Günü’nde yapılmış olması duygusal anlara da sahne oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Halife Sultan Mahallesi’nde açtı. Açılışa Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Milletvekili Adayları Hüseyin Avni Bıçaklı, Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş’ın yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

İl Başkanı İsa Yalçın konuşmasında “Anlamlı bir günde bu açılışı gerçekleştiriyoruz. Bugün Anneler Günü. Anne deyince aklımıza ilk olarak şehit anaları geliyor. Bu vatana kahramanlar yetiştiren Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz” dedi.

Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 15 Mayıs tarihinde Isparta’ya geleceğini de hatırlatarak “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi Isparta olarak Isparta’ya yakışır bir şekilde karşılayacağız” diye konuştu.

Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diledi.
Milletvekili Adayı Hakan Demirtaş tüm annelerin anneler gününü kutladı. Demirtaş, kürsüye annesini davet ederek “Başta annem olmak üzere tüm annelerimize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” dedi. Demirtaş’ın annesi kürsüde Milletvekili adayı oğluna destek vererek Bozkurt işareti yaptı.



Açılışın an duygusal konuşmasını ise Ziya Nuhoğlu yaptı. Nuhoğlu, “Annelerin değeri kaybedildiklerinde anlaşılıyor. Ben de annemi 10 yıl önce kaybettim. Bugün yine onun eksikliğini yüreğimde hissediyorum. Bizim milletimiz için anası vatandır. İşte değerini kaybedince anlamamak için 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye oy verin diyoruz” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da konuşmasında “Isparta Kılıçaslan’ın rüyası kadar büyüktür. Kanuni kadar diri, Mustafa Kemal kadar zafere susamış, Alparslan Türkeş kadar başarıya inanmıştır. Isparta Anadolu’nun tapusudur. Isparta 7 Haziran’da bizimle yürüyecektir” dedi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi.