MHP de boş bırakılan dördüncü sıra millet vekili adayının mimar HAKAN DEMİRTAŞ olduğu öğrenildi.
 
Milliyetçi Hareket Partisinde dördüncü sıra milletvekili adayı HAKAN DEMİRTAŞ oldu. DEMİRTAŞIN adı sabah saatlerinde YSK’ya parti tarafından verildi. Haber32'ye açıklamada bulunan DEMİRTAŞ” Gün birlik zamanı iktidara yürüme zamanı MHP’ye aday olmak benim için büyük bir gururdur. Birinci sıra ile dördüncü sıra arasında fark yoktur elimizden gelen gayreti gösterip meclise dört vekille gideceğiz ve Isparta’yı temsil edeceğiz ve Isparta’yla birlikte yürüyeceğiz”. Milliyetçi Hareket Partisinde dördüncü sıra milletvekili adayı HAKAN DEMİRTAŞ oldu. DEMİRTAŞ'IN adı sabah saatlerinde YSK’ya parti tarafından verildi.

YALÇIN’DAN LİSTE AÇIKLAMASI

MHP il başkanı İsa Yalçın partisinin Milletvekili listesinde dördüncü adayın boş bırakılması ile ilgili konuya açıklık getirdi.
 
MHP il başkanı İsa Yalçın  dördüncü sıra milletvekili adayının isminin unutulması yada eksik bırakılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek “Geçtiğimiz seçimlerde de partimiz birinci sırayı açıklıyor diğer sıralar boş bırakılıyordu dün YSK’ya listeler verildikten sonra ikinci sıra ve üçüncü sıradaki adaylarımızda açıklandı. Dördüncü sıradaki isim verilmediği içinde boş bırakıldı. Sabah saatlerinde dördüncü sıradaki ismin Hakan Demirtaş olduğu partimiz tarafından bana da bildirildi. Hayırlısı olmasını temenni ederiz.