Türkiye genelinde koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle aşının önemi bir kez daha görülüyor. Ancak bu dönemde henüz aşısını yaptırmayan vatandaşlarda var. MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, aşısını yaptırmayan vatandaşlara çağrıda bulundu. Salgının önüne geçilmesi noktasında aşının önemine dikkat çeken İl Başkanı Sönmez, “Aşınızı muhakkak yaptırın” dedi.
Koronavirüs salgını insan hayatını olumsuz yönde etkiliyor.  Toplumsal bağışıklığın tek çaresi ise aşı.  Ancak bu dönemde henüz aşısını yaptırmayan vatandaşlarda var.

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, aşısını yaptırmayan vatandaşlara çağrıda bulundu. Salgının önüne geçilmesi noktasında aşının önemine dikkat çeken İl Başkanı Sönmez, “Aşınızı muhakkak yaptırın” dedi.

Yaklaşık olarak 1,5 yıldır pandemiyle virüsle uğraşıyoruz her zaman söylediğim gibi sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum onların hakları ödenmez vatandaşlarımıza da şunu demek istiyorum çevremizde yakınlarımızda aşı olmayan varsa lütfen aşılarını yaptırın ve aşı olmaları konusunda ikna edin bugün en büyük silahımız Covid19 ile ilgili en büyük silahımız bizim aşıdır. Bizler aşımızı olalım eğer olmak isteyenler varsa da ohları aşı olma yolunda ikna edelim el birliği ile pandemi sürecini bitirelim.