Başkan Sönmez, "Türk’ ün Türk’ ten Başka Müttefiki Yoktur…" diyerek yaşanan gelişmeler hakkında şunları dile getirdi. "Ermeni Soykırımı İddiaları yıllardır dünya gündeminden düşmemiştir. Türk tarihinde böyle bir olay yaşanmamıştır. Bu iddialar mesnetsiz ve iftiradır. Dünya tarihine yalan bir olay olarak yazılacaktır.

Tarih yaşanmışlığın gerçeğe dönüştüğü dönüm noktasıdır. Neyin doğru neyin yalan olduğunu tarih tüm insanlığa göstermiştir. Elbette ki bunun da yalan olduğunu bilimsel olarak göstermiştir.

Bilimsel ve Hukuki gerçekleri göz ardı edilemez. 1915 – 1918 arasında Osman Devleti tarafından çıkarılan Talimatnameler, Malta Mahkeme Kararı, Ermenistan’ ın ilk Başbakanı Hovhannes Kaçaznuni’ nin Raporu, Fransız ve Türk Tarihçilerinin Bilimsel ve Hukuki Raporları bunların en başlıca örnekleridir.

ABD ve Başkanı Biden bu yalanları bilmesine rağmen Seçimlerdeki Ermeni Localarından aldığı destek neticesinde bir diyet olarak açıklamıştır. Aslında bu diyet perde arkasındaki ABD nin yenidünya düzeninde amaçlarını gün yüzüne çıkarmıştır.

Bu iddialar Bilime ve Tarihe inanlar tarafından kabul edilemez, edilmemelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2023 Yılına girmeye hazırlanırken Türk Milletinin Güçlenmesinden korkan Küresel Güçlerin Psikolojik Yıpratma arzusudur. Tarihte Türk ile Uğraşanların sonları nasıl bittiği bir çok hikâye ile bilinmektedir. Bu saldırgan ABD stratejisi yakın zaman da ABD nin yok olacağına işarettir.

Türk Milliyetçilerinin Lideri Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr Devlet BAHÇELİ Beyin tarihi objektif şekilde okuması ile Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye Söyleminin ve Cumhur İttifakını Ortaya koymasının ne kadar doğru ve önemli olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Milletimizin de bunu anladığını görmekteyiz.

Güçlenen bir Türkiye’ yi Sömürücü Küresel odaklar hiçbir zaman istemezler. Ama hevesleri kursaklarında kalacak söylemleri yalan ve iftiradan öteye taşınamayacaktır.

Türk Milleti bu yalanlara kanmaz, bu iftiralar ile yara almaz ancak ve ancak bunlar Türk Milletinin bir birine kenetlenmesine, güçlenmesi yolundaki azmin kamçılanmasına sebep olur. Bu gelişmeler de şer odaklarının yok oluşuna neden olur.

Dünya ateş çemberi ve biz bu ateşin ortasındayız. Mazluma umut, zalime korku salmalıyız. Türk ve İslam Aleminin umudu Türk Milletidir.

Her zamankinden daha fazla Millet olarak kenetlenmeli ve Devletimizin Bekasını Korumak için çaba sarf etmeliyiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Teşkilatı olarak bu Tarihi Sorumluluğun bilincindeyiz. Çalışmalarımız ve gayemiz bu yönde şekillenmektedir.

Güller diyarından sesleniyorum,

Herkes yediğinden ikram eder…

Biz Türk Milleti olarak tarihimizde Mazlumlara umut olduk, Gül Lokumu Yedik ve İkram ettik.

Peki, Siz Küresel şer odakları siz ne yaptınız?

Sizin yaptıklarınız geçmişte ve yakın tarihte mevcuttur.

Tekraren söylüyoruz;

Ermeni Soykırımı Yalanlarınıza İnanmıyoruz, Kabul etmiyoruz. Ayranımızı Kabartmayın Sonuçları Sizler için geçmişte olduğu gibi ağır olur”