İl Genel Meclisi üyelerinin  Belediye Başkanı Başdeğirmen’i ziyaretinde MHP Grup Sözcüsü Artan’ın söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

31 Mart seçiminde il merkezi ve ilçelerden seçilerek gelen İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ile meclisin AK Partili, MHP’li, İYİ Partili ve CHP’li üyeleri Belediye Başkanı Başdeğirmen’i ziyaret etti. Meclis Başkanı Keskin, Belediye Başkanı Başdeğirmen’e çiçek taktim etti. Keskin, önümüzdeki dönemde İl Özel İdaresi ile Belediye arasında sıkı bir ilişki kurulacağını, il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde güçbirliği ile önemli hizmetlere imza atılacağını söyledi.

İl Genel Meclisi’nin ziyaretinde en dikkat çekici konuşmayı MHP Grup Sözcüsü Mustafa Artan yaptı. Artan, 2009-2019 dönemi MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı kastederek İl Özel İdaresi ile Belediye arasında işbirliği kurulumamasından yakındı. Artan, “2009 yılında da il genel meclisi üyesi seçilmiştim. O zaman 2 yıl uğraştık, çaba gösterdik. Isparta Belediyesi ile İl Özel İdaresi’nin işbirliği içinde olması, koordineli çalışmasını istedik. Ama bazılarının şahsi egoları yüzünden başarılı olamadık. İl Özel İdaresi ve Belediyenin işbirliği içinde olmasını istedik. Ama bu iki kurumu bir türlü yan yana getiremedik. Başarılı olamadık. İnşallah bundan sonra bu iki kurum yan yana gelecek, işbirliği içinde olacak. Birlikte çok güzel hizmetlere imza atılacağına inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de İl Genel Meclisi’ni çok önemsediklerini belirterek “İl Genel Meclisimiz de il genelinde özellikle kırsal alanda önemli hizmetlere imza atıyor. Şehrimizdeki kamu yatırımları anlamında önemli bir görevi yerine getiriyor. Biz de Isparta Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi üstleneceğiz. İki yerel yönetim birimi birlikte önemli başarılara imza atacaktır. Mustafa Artan bey siyasetin duayenlerinden birisi. Mustafa bey gibi duayenler sayesinde iki kurum arasında birlik ve beraberlik sağlanacaktır” diye konuştu.