9 yıldır çivi çakmadın 90 yıl iktidar olsan ne olur?

MHP İl teşkilatı ,milletvekili adayları Ahmet Ayyıldız, Ziya Nuhoğlu , H.Avni Bıçaklı ve Belediye Başkanı Vatan ve Yedişehitler mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi.

Oldukça kalabalık olan toplantıda içeri giremeyen vatandaşlar salonların dışında toplanarak konuşmaları dinlediler..

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın hükümete yüklenerek ”dokuz yıldır çivi çakmamışsın doksan yıl daha iktidar olsan ne olocak?”diye sorarken, MHP milletvekili Ahmet Ayyıldız ise “hayaldi gerçek oldu “slogananına göndermede bulunarak bu milletin sesli olarak bile dile getirmeye korktuğu ne kadar kabus varsa hepsi gerçek oldu.”dedi

Vatandaşlar ise MHP'nin bu seçimlerde çok etkili çalıştığı gözlemlediklerini soru cevap şeklinde geçen bu tarz etkinliklerde isteklerini dile getirdiklerini ve kendileri ile tek tek ilgilenen partililere ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a çok teşekkür ettiklerini belirttiler. Salonlara sığmayan vatandaşlar dışarıya koyulan hoparlörler ile yapılan konuşmaları dinlediler gece geç saatle kadar süren etkinliklerde vatandaşların bu ilgisinin seçimlere de yansıyacağı ve Isparta'da MHP'nin çok büyük oy patlaması yapacağı görüşülen partililer tarafından belirtildi.

Bayanların özellikle katılımının yoğun olduğu etkinlik ve toplantılarda MHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Dilek Günaydın toplantıya katılan bayanlarla tek tek ilgilendi ve kendilerini evlerinde de ziyaret etmek istediklerini, yaşadıkları dertleri ve problemleri paylaşmak istediklerini belirtti.

Toplantılara katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  davetlerini kırmayarak toplantıya katılan mahalle muhtarları ile görüştü ve mahallelerin ihtiyaçları ve problemleri hakkında bilgi aldı.

Isparta'nın en ucuz ve en temiz suyu tükettiğini belirten Günaydın, yapılan ve yeni açılacak fabrikalarla Isparta ekonomisinin canlanacağını kaydetti.

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'da konuşmalarında MHP'nin seçim beyannamesinden örnekler vererek vatandaşlara işte bu beyanname Türkiye'nin reçetesi, bizleri desteklerinizi eksik etmeyin dedi.