Isparta’nın en önemli projelerinden biri olan Migros Kavşağı Alt Geçit çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önemli açıklamalarda bulundu. Bilgiç, “Altgeçidin Ekim ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor” dedi.

Isparta’nın en önemli projelerinden biri olan Migros Kavşağı Alt Geçit çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önemli açıklamalarda bulundu. Migros Kavşağı Alt Geçidi’nin ekim ayı içerisinde hizmete açılmasının planlandığını ifade eden Milletvekili Bilgiç, alt geçit ile ilgili yapılan eleştirilere de cevap verdi. Milletvekili Bilgiç“Migros kavşağının alt geçitten normalde kurban bayramında kullanıma açılacağı söylendi. Sonrasında karayolları sinyalizasyon işlemleri bitmeden açılmasının doğru olmayacağını söylemiş, karayollarının bize vermiş olduğu bilgiye göre 15-20 gün içerisinde açılacağı ve yolla ilgili kısımların tamamlandığı belirli techizatları beklediklerini söylediler.  

Benim kendi görüşüm Ekim ayı sonuna kalmadan tamamen tamamlanıp hizmete açılmış olur, hep söylediğimiz bir şey arkadaşlarımız bazı vatandaşlarımız şunu söylüyor, bizde teknik ekiplerden ilgili kurumlardan almış olduğumuz bizlere verilen bilgileri biz halkımızla paylaşıyoruz. Bazen sizlerinde sorduğu gibi migros kavşağı açıldı, açılmadı gibi tartışmalar beni güldürüyor. Tebessümle bakıyorum, arkadaşlar böyle bir proje yoktu bu projeyi ortaya çıkaran biziz, bunu yapan biziz, Türkiye’deki ihale kanunu gereği karayolları bu işi müteahite verdiğinde  bu işin tamamlanması için yaklaşık 600 günlük süresi var.

Ama 600 gün beklenmeden, 250 gün içerisinde tamamlanan biten bir işi konuşuyoruz, ama insanlar 30-40 sendir bu yapılmayanları konuşmuyor da buradaki 1 aylık gecikmeyi konuşuyor. Buda benim tebessümle izlememe neden oluyor”