Migros kavşağı ihale aşamasına geldi.Belediye Başkanı Hasan Balaman, 32 proje adı altında başlatmış olduğu yatırımlardan bir tanesi de Migros kavşağı idi. Migros kavşağı projesi belediye tarafından hazırlatılmış Karayolları Genel Müdürlüğü"ne teslim edilmişti. Ancak Eğirdir yolu ile bağlantılı olduğundan ödenek sıkıntısı çekiyordu. Başkan Balaman bu ödenek sorununu da çözerek projeyi ihale aşamasına getirdiğini dile getirdi.

Başkan Balaman yaptığı açıklamada, “Ankara"da İl Belediye Başkanları ve İl Başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katıldı. Biliyorsunuz bu toplantıyı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan"ın başkanlığında gerçekleştirdik. burada da dile getirmiştim. Bayındırlık Bakanlığımızla ortaklaşa yapacağız. Buranın bir ödenek sıkıntısı vardı. Eğirdir yolu kapsamı içerisinde yapılacaktı. Hazineden buranın ödeneği ile ilgili bir para aktarımı söz konusu idi.

Bir aydır bunun çalışmasını yaptık ve bitirdik. Bu ödenek 10-15 gün içerisinde Karayolları bölge müdürlüğüne aktarılacak. Böylece ihale aşamasına gelinecek. Haziran ayı sonuna kadar da ihalesi yapılmış ve yaza doğru da inşaat başlamış olacaktır. İnşaatımızda bir yıl içerisinde tamamlanarak yolumuz faaliyete geçecektir. Bu yolun özelliği  eğirdir istikametinden Isparta"ya gelirken yeraltından geçilecek diğer geçişler ise yol üzerinden olacak. yani Migros kavşağımızda artık ışık olmayacak.

Yalnız şunu söylemekten de geçemeyeceğim.

Bazı arkadaşlarımız var, Yaptıklarımızı göremiyorlar. Yada görmek istemiyorlar. Halkımız her şeyi görmektedir. Bunlar hala hazırlamış olduğumuz projelere sözde projeler diye nitelendirmekteler. Acaba bu arkadaşlarımız Isparta"da hayatlarında böyle hizmet gördüler mi? Bunların hasetlikleri, kıskançlıkları bizleri asla yıldıramaz. Başbakanımız geçenlerde çok güzel bir kelime kullandı. Bunlar omurgasız siyasetçiler diye. Yani siyasetinde bir omurgası vardır. Omurgalı bir siyasetçi olsunlar istiyorum” dedi.