Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın hemen her projede tarih vermesi, ve hatta projelerin taahhüt tarihinden önce teslim edilmesi, Isparta'da yapımı süren Miğros kavşağında Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Müteahhit arasında örnek alınmış ve taahhüt tarihinden önce yani 1 Ekim 2017 tarihinde kullanıma açılmasının sözü bizzat Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in kendisi tarafından Ispartalılara müjdelenmişti.

Ancak, Haber ekibimiz bugün yerinde inceleme yaptığı Migros kavşağında herhangi bir çalışan işçi yada iş makinasına rastlayamadı. Alt geçidin bu haliyle kullanılmasınında imkansız olduğu görülüyor. 

 Şuan Hac ibadeti için yurt dışında olan Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in verdiği söz, müteahhit firma tarafından boşa çıkarılmış gibi görünüyor.

İŞTE BİLGİÇ'İN O AÇIKLAMASI

Isparta’nın en önemli projelerinden biri olan ve Isparta trafiğinin rahatlaması kapsamında yapımına devam eden Migros Kavşağı alt geçit projesi tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar ile ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önemli açıklamalarda bulundu. Bilgiç, “Kurban Bayramının birinci gününden itibaren Migros Kavşağı alt geçitten olacak şekilde hizmete açacağız” dedi.