MEHMET ALDEMİR / MİLLETE VEKÂLET ETMENİN VEBALİ AĞIRDIR

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri, Ak Parti’nin ülkemize hizmet azminin üçüncü kez katlanarak artacağı yeni dönemin başlangıcı olacaktır.

Bu dönemde, bayrağı devralan kadrolar milletimize hizmet için, var gücüyle gece-gündüz demeden çalışmaya devam edecektir. Zira Ak Parti’de milletimize yapılacak hizmetin üst sınırı yoktur.

Bunun yanı sıra, Ak Parti’den görevlendirilecek 4 vekilin üzerine düşen en mühim vazifenin milletimize hizmetin yanı sıra memleketimize, Isparta’mıza hizmet olduğunun bilincindeyiz.

Halkımızın kapısı açık, alnı açık, gönlü açık vekili olacağız. Her platformda ısrarla altını çizerek belirttiğimiz üzere, memleketimize hizmeti -ayrım gözetmeden- tüm halkımızla istişareyi esas alarak yapacağız. Nereden geldiğimizin, yola çıkış gayemizin hizmet olduğunun, vekâletin asaletten sonra geldiğinin, halkımızın ulaşılmazı değil, elinin ulağı olduğumuzun bilincinde çalışacağız.

Zira özümüzde ve yetiştiğimiz kültürde bize bu öğretildi. Millete vekâlet etmenin vebali ağır bir iş olduğunun şuurundayız. Bu sebeple vekillik sıfatının tevdi edildiği gün, omuzlarımız kabarmayacaktır. Bilakis yüklendiğimiz yükün ağırlığı altında başımız milletimizin önünde biraz daha eğilecek, vazifeyi hakkıyla icra edebilmek için gayretimiz biraz daha artacaktır.

Bizim için iş üretmek, mazeret üretmekten daha kolaydır. Bu güne değin aldığımız eğitimin yanı sıra, zorlu iş dünyası içerisinde edindiğimiz tecrübeleri, iş yapabilme, üstlendiği işi mazeret üretmeden azimle sonuçlandırabilme kabiliyetlerimizi ve geniş dost çevremizi memleketimizin her bir ferdi için sonuna kadar kullanacağız. Zira bu güne kadar işimiz bu oldu ve bundan sonra da bu olacak.

Memurundan esnafına, sanayicisinden çiftçisine, emeklisinden öğrencisine kadar halkımızın her bir ferdinin ihtiyaçlarının eşit, adil ve azimli hizmetkârı olacağız. Bu şuurda tüm ilçeleri ile birlikte Isparta’mızın vekili olacağız.

Gelecek daha güzel günlerin memleketimiz ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.

Mehmet ALDEMİR
Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı
0533 738 60 33
[email protected]
www.mehmetaldemir.com