AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, kendilerini muhalefete göre değil millete göre ayarlayarak çalıştıklarını belirterek, "Önümüzdeki süreçte diğer partilerin ne yaptığı ve ne dedikleri bizi çok ilgilendirmiyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, milletvekili aday adaylarının kendini gösterdiği şu günlerde stratejilerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerini muhalefete göre değil millete göre ayarlayacaklarını belirten Zabun,' 'Rakip siyasi partilerin üretmiş oldukları siyasete bağlı olarak bir siyaset üreten parti değiliz. Biz milletimizin hassasiyetleri ve taleplerini öne alan ve bu milleti gerçekten hak ettiği noktaya ulaştırabilecek özel gayret sarf eden bir partisiyiz. Bizim siyasetimizin ilkelerini ve şeklini belirleyen şey aziz milletimizin taleplerinden başka bir şey değildir. Biz bugüne kadar siyasi tarihimiz içerisinde hiçbir zaman milletimizin gücünden başka güç tanımadık ve herhangi başka vesayet sistemi kabul etmedik.

ÇOK DAHA BAŞARILI BAŞARILI SONUÇLARA ODAKLANDIK

Önümüzdeki süreçte diğer partilerin ne yaptığı ve ne dedikleri bizi çok ilgilendirmiyor. Milletimizin ne dediği bizim için çok önemli. Milletimizin vereceği referans çok önemli. Seçimler için kapı kapı dolaşmak ve gönül bağımızı daha da artırmak suretiyle çok daha başarılı sonuçlara odaklandık. Milletin bu desteği bize vereceği düşüncesindeyim" dedi.