Gül Sanayi ve Gül 2 Sanayi Üyelerine veren Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür eden Gül Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı ‘25 yıldır açılmayan 281 caddenin açılması için Ankara’da yoğun çaba sarf eden ve açılışına devlet erkanıyla beraber katılan Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e çok teşekkür etti.

Karayolları kavşağı ve 281 caddeye üst geçit projelerinin Isparta Belediyesi tarafından hazırlandığını ve Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürlüğüne teslim edildiğini ve Devlet Demiryolları tarafından da, karayollarına projenin gönderildiğini söyleyen Boyacı  ‘Karayolları kavşağı ve 281 caddeye üst geçit yapılması için Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’ten yardımlarını istedik ve Süreyya bey bu işin takipçisi olacağını söyledi. Arazisi Isparta Belediyesi ve Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi tarafından verilen T.O.B.B tarafından yapılan okulun Ankara da gerekli protokellerini imzalayan Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydına teşekkür ediyorum.  Sanayimiz içerisinde ki okulumuza atölye yapılması için temelinin atılma müjdesini bekliyoruz. Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç bey okulun atölye binasının temelinin 25 Temmuz’da atılacağının müjdesini verdi.

Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın tarafından okulumuza kazandırılan İtfaiye Bölümünün açılması için il istihdam kurulundan ve Milli Eğitim Bakanlığından onaylanmasını sağlayan Sayın Vekilimize ve bölümün açılması için gerekli protokolleri imzalayan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Diş Hastanesi yoluna yapılan duvar içinde sayın vekilimize teşekkür ederiz. Yukarı Sanayi ve Eski Sanayi Sitesinin kaldırılacağı yönünde söylentiler çıkıyor. Gül 2 Sanayi Sitesi Isparta’ya yapılması planlanan 3. bir sanayi sitesidir. Yukarı Sanayi ve Eski sanayinin kaldırılmasıyla hiçbir bağlantısı yoktur. Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Yukarı Sanayi ve Eski Sanayinin kaldırılmayacağını söylemiştir. Şehir planına işlenen ve projesi hazır olan Gül 2 Sanayi Sitesine Isparta Milletvekili Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiçten desteklerini istedik.’

Önümüzdeki dönemde meslek okullarına destek verileceğini ve meslek okullarında okuyan öğrencilerin önünün açılacağını söyleyen Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ‘Böylelikle ara eleman sorununun ortadan kalkacaktır. Ispartamıza ve sanayimize yapılacak olan her türlü projenin takipçisi olacağım ve destek vereceğim’ dedi.