Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Gençlik ve Spor İl Müdür Murat Gevrek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ile birlikte Aksu İlçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Aksu İlçesinde Ak Parti Belediyeciliğinin güzel hizmetlerini yerinde görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün ziyaretini sosyal medya hesabından şöyle değerlendirdi;
“Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin...
Isparta Milletvekili Sn. Mehmet Uğur Gökgöz ve beraberindeki heyet, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Mahmut Zadeoğlu, İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Mehmet Karakaya, Gençlik Spor İl Müdürü Sn. Murat Gevrek,  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Sn. Yakup Kütük, AK Parti Aksu İlçe Başkanı sn: Mehmet Akbay ve meclis üyelerimizle birlikte belediyemize ziyarette bulundular.
Kendileri ile birlikte ilçemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca TOKİ konutları, yapılacak olan ilçe Entegre hastane ve hizmete giren halı sahada incelemelerde bulunduk.
Daha sonra İlçemizde kurulan pazar yerinde hemşerilerimiz ile birlikte sohbet ve hasbihal ettik.”