Gerçekleştirdiği Ziyaretler Kapsamında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güleri makamında ziyaret eden Vekil Gökgöz , Göller Bölgesi Spor Çalıştayı hakkında istişarede bulundu.Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ise nazik ziyareti için Milletvekili Gökgöz'e teşekkür etti.

Baka ziyaretinin ardından  Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal'ı da makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkıda istişare edilen görüşmeden Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Uysal  yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Milletvekili Gökgöz'e teşekkürlerini iletti. Görüşme iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Milletvekili Gökgöz, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan'ı da ziyaret etti. Borsa ile alakalı sebze, meyve ve benzeri . konularda ilimiz için istişarelerde bulunan Başkan Adar ve Milletvekili Gökgöz, istek ve taleplerini dinleyerek 'elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız' ifadelerine yer verdi.

Ticaret Borsasının ardından koronavirüs pandemisinde yoğun ve özverili çalışan Eczacıları da unutmayan Milletvekili Gökgöz 15.Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat ve oda üyelerini ziyaret etti. Pandemi döneminde yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı tüm eczacılarada teşekkür eden Gökgöz Eczaccıların talep ve sorunlarını dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarakTicaret İl Müdürlüğüne asaleten yeni atanan Mehmet Akif Ülger'e de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Gökgöz pandemi sürecinde gerçekletirmiş oldukları çalışmalar hakında da bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger , Vekil Gökgöz'e nazik ziyareti için teşekkür etti. 

Öte yandan Milletvekili Gökgöz'ün ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi