Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, bugün başlayan yeni eğitim – öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÖKGÖZ; “ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR”

Milletvekili Gökgöz, mesajında yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, şu görüşlere yer verdi; “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız güçlü yarınlarımızın söz sahibi yetişkinleri olacaklardır. Bu nedenle çocuklarımızın kendine güvenen, doğruyu yanlıştan ayıran bireyler şeklinde yetişmeleri son derece önemlidir. Onların okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaktır. Küresel rekabetin hızla arttığı günümüzde en büyük gücün eğitimli, nitelikli, çalışkan insan gücü olduğu asla unutulmamalıdır.

“ISPARTA’DA EĞİTİM YATIRIMLARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Bu bilinçle her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun, fırsat eşitliği içinde eğitim ve öğretim imkanlarından yararlanması en temel haklarıdır. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında gerçekleştirilen reformlar ile yatırımlar sayesinde ülkemizde eğitime ilişkin sorunlar çok büyük ölçüde artık geride kalmıştır. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Isparta’da son yıllarda eğitime ayrılan büyük bütçe ile hem fiziki koşulların hem de eğitim kalitesinin artırılması ile ilgili çok önemli çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştirilmiş ve halen devam etmektedir.

“MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ”

Bu yeni eğitim - öğretim yılında da çocuklarımız ve gençlerimiz yine kendilerine, vatanımıza ve milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklardır. Biz de üzerimize düşenin en iyisini yaparak çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olacağız. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmeleri için olan gayretimiz artarak devam edecektir.

“YENİ EĞİİM – ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.