AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, Dsi Bölge Müdür Yardımcısı Osman Erkan ile birlikte Gelendost ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Gelendost-Balcı yolu 10 km’lik sıcak asfalt yapımını yerinde inceledi. Gökgöz daha sonra İl Özel İdaresi tarafından 11 km asfalt yapımı tamamlanan Çaltı-Hüyüklü yolu ve Dsi tarafından yapımı devam eden Avşar Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Gökgöz Gelendost merkez mahalle ve köy muhtarları ile toplantıya katıldı. Gökgöz muhtarlar ile toplantısının ardından AK Parti ilçe teşkilatı ve Gelendost Belediyesini ziyaret etti. Belediye ziyaretinin ardından Milletvekili Gökgöz Gelendost’ta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Gökgöz’e Gelendost ziyaretinde Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, İlçe Başkanı Metin Önal ve İl Genel Meclis Üyeleri Kazım Şenyurt, Hüseyin Tula eşlik etti.