K Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özel mesajında Isparta basının önemine dikkat çekti.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Basının demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, kamuoyunun tarafsız ve dürüst bir şekilde bilgilendirmesinde basına büyük görevler düştüğünü söyledi. Bu kapsamda Isparta basınının önemli vazifeler üstlendiğini kaydeden Milletvekili Özel mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Isparta basınımızın Türkiye’ye örnek bir şekilde görevini ifa etmektedir. Gazeteci arkadaşlarımız gece gündüz demeden tarafsız bir şekilde görevlerini yerine getirmektedirler. İlimizde görev yapan medya mensuplarımız, Isparta’nın ekonomisine, kültürüne, turizmine olumlu yönde katkı sağlamaktadırlar. Bu yönde üstlendikleri görev takdire şayandır. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Gazeteci arkadaşlarımızın bugüne kadar sürdürdükleri bu görevlerini yarın da en iyi şekilde devam ettireceklerine inancımız sonsuzdur. Fedakarca çalışarak mesleğini en iyi şekilde icra etmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Ahirete intikal eden gazetecilere Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan arkadaşlarımıza da aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Bir kez de onları bu fedakarca çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.”