AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ SAİD YÜCE'DEN 15 TEMMUZ'UN BİRİNCİ YILI ANISINA PAYLAŞIMLAR

15 Temmuz hain Fetö darbe girişimin 1. Yıldönümünde Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce darbe teşebbüsünün yapıldığı 15 Temmuz 2016 gecesi Ak Parti Milletvekilleri arasındaki WhatsApp gurubundaki yazışmaları Haber32 Muhabiri ile paylaştı.

Yüce, darbe teşebbüsünün ilk dakikalarından itibaren aziz milletimizin ve vekillerinin sağlam iradeli duruşlarıyla darbenin püskürtüldüğünü belirterek şunları söyledi :"Yabancı mihrakların destek ve tahrikleriyle hareket eden Fetö'cü hainlerin teşebbüsleri ayaklarına dolaşmış, Cumhurbaşkanımızın da çağrısıyla anında meydanlara inen milletimiz hainlere hak ettikleri cevabı vermiştir. Milletimiz canları pahasına vatanı korumak için destan yazarken milletvekillerimiz de cesaretle parlamentoyu bombalara rağmen açık tutmuş,  seçim bölgelerinde de teyakkuzla darbecileri etkisiz hale getirmişlerdir.

Bu vesileyle o dehşet akşamındaki Milletvekili Said Yüce'de ilk tepkiyi verenlerden oldu ve Allah bir daha milletimize öyle günler yaşatmasın dedi.

YÜCE'NİN KONUŞMALARDA VERDİĞİ İLK TEPKİLER

ACİL MECLİSİ TOPLAYALIM İDAM CEZASINI GETİRELİM, MİNARELERDEN ANONS YAPTIRALIM

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce darbe teşebbüsünün yapıldığı 15 Temmuz 2016 gecesi WhatsApp gurubundaki konuşmaları.

Saat 22:42: Beştepe üzerinde uçuşların olduğunu ve silah seslerinin geldiğini belirtti.

Saat 23:30: Genelkurmayın açıklamasının sahte olabiliceğini belirtti.

Saat 23:31: Vatandaşlar partililerimizi soruyor. Sokağa çıkalım darbeye engel olalım.

Saat 23:38: Darbe bir seferde olursa olur. Ve heryede netice alırsa olmuş olur. Heryere hakim olamayan bir seferde olayamay girişim başarısız demektir. Moralimizi bozmayalım. Böylece tüm kriptolarda deşifre olmuş oludu. Allah yardımcımızdır. İnşallah.

Saat 00:16: Isparta Valimiz askeri otobüsleri engelledi. Polise vur emri verdi.

Saat 00:36: Teşkilat mensuplarımız askeri birliklerin şehre gireceği yolları araçlarıyla tıkasınlar Eğirdir'den merkeze gelen yolu kapatalım diğer illerde de öyle yapabilir.

Saat 00:39: Gece meclisi toplayalım.

Saat 00:51 Acil meclisi toplayalım. İdam cezasını getirelim.

Saat 01:03: Değerli vekillerim il müftülerini arayalım. Minarelerden halkı sukunetle demokrasiye sahip çıkma anonsu yapsalar.

Saat 01:06: Isparta ve İlçeleriyle tüm minarelerden anons yaptırdık. Sizlerde yaptırsanız.

İşte o yazışmalar