‘Milli İttifak’ Isparta halkına soruyor gençler ne istiyor

Saadet Partisi Isparta Gençlik Kolları, Fikir Duvarı çalışmasıyla geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Milli İttifak’ı Isparta halkına sormaya hazırlanıyor. Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Çenber yapmış olduğu açıklamada, “Aziz milletimiz için bir çıkar yol olan Milli İttifak, Türkiye genelinde ilçelerde ve il merkezlerinde, teşkilatlarımızda ve milletimizde büyük bir heyecana ve umuda vesile olmuştur. Bizlere ulaşan yüzlerce tebrik ve destek mesajları göstermiştir ki, Milli İttifak bu anti demokratik seçim barajını yıkacaktır. Bu ittifakı istedik ki Ispartalı kardeşlerimizin düşünceleri ile pekiştirelim. Bu sebeple Fikir Duvarı çalışmamızın ikincisini Milli İttifak’a ayırmış bulunmaktayız.”

Daha önce de Aralık Ayı’nda “Gençler Ne İstiyor?” sloganı ile Fikir Duvarı’nı gerçekleştirdiklerini ifade eden Ömer Faruk Çenber, “Yerel basınımızın da yakından takip ettiği ilk Fikir Duvarı çalışmamızı Aralık Ayı içinde, 3 bin genç kardeşimizin düşüncelerinin yer aldığı –Gençler Ne İstiyor?- temalı çalışmamız sonucunda elde ettiğimiz bütün fikirleri Genel Merkezimize göndermiştik. Şimdi de önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz Fikir Duvarı ile Milli İttifak’ın Isparta’daki vatandaşlarımızda oluşturduğu hisleri değerlendirecek, Genel Merkezimize göndereceğiz.” Dedi.

GÜÇLÜ BİR GENÇLİKLE ÇALIŞIYORUZ

“Isparta merkezde teşkilat mensubu genç kardeşlerimiz ile geçtiğimiz ay seçim çalışmalarımızın startını vermiştik. Bu bağlamda 50 kişilik Seçim Aksiyonerleri Ekibini kurmuş bulunmaktayız. Isparta’nın en diri gençliği Milli Görüş gençliğidir. En genç ve dinamik kadro Saadet Partisi kadrolarıdır. Seçim Aksiyonerleri Ekibimizin belirlediği 100 gencimizin günü gününe çalışma takvimiyle de en sistematik çalışmayı yürütmekteyiz.

İnanıyoruz ki bu çalışmalarımız milletimizin gönlünde yer bulacak ve Saadet Partimizi meclise, ardından da iktidara getirecektir.”