Bir gün değil,365 gün indirim sloganıyla hizmete giren 3 katlı mağazasında 6000 ürün çeşidi sunan  Miniço’da bebek ve çocuklar için  yok yok.
Bebeğinizin doğduğu andan itibaren ihtiyacı olan her şeyi sınırsız marka ve sınırsız ürün çeşitleriyle birlikte keyifli bir alışveriş imkanı sunan  kurumsal marka Miniço  27. Şubesini Isparta’da açtı. Açılış kurdelesi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ITSO Başkanı  Şükrü Başdeğirmen tarafından kesilen ve 365 gün indirim sloganıyla hizmete giren,  bebek sağlığı , bebek güvenliğibebek beslenme ürünleribebek bezi, bebek arabası , bebek maması , oto koltuğu , park yatak , ev için sallanır ana kucağı , çocuk giyim , mama sandalyesi, bebek organik ürünleri, emzirme ürünlerigöğüs süt pompası, kitap eğitim , bebek odası , oyuncak ve anne bakımına özel hayatı kolaylaştıran  zengin ürün çeşitlerine de kolayca ulaşabilir olan  Miniço, 24 Şubat-4 Mart tarihleri arasında açılışa özel  indirim ve hediyelerle açıldığı ilk günden halkın yoğun ilgisini gördü.
En iyi bebek markalarıbebek ürünlerini, organik mamaları ve diğer gıdaların araştırmasını yapmaya başlayarak ve bebekle birlikte genişleyen bu ihtiyaçları bütçeyi de düşünerek tamamlamak isteyenlere seslenen ve ‘’Kafanızın en çok karıştığı bu dönemde Miniço  yanınızda’’ diyerek, ‘’ Bütçenizi sarsmadan, ancak bebeğinizin sağlığını da ön planda tutarak mağazamızda  tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Sizlere özel düzenlediğimiz kampanyalarımız ile birden fazla ihtiyacınızı aynı anda giderebilirsiniz. Miniço, yalnız  bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, anne bakımına da önem veriyor. Anne bakımı ve emzirme döneminde olan ihtiyaçlarınızı da kolayca karşılayabilirsiniz. Hamilelik sürecinden başlayarak sizin ve bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını birbirinden çeşitli markalarla beraber karşılamaya hazırız. Siz keyifli bir alışverişe hazır mısınız?’’ sözleriyle açıklamasını sürdüren Miniço  Genel Müdürü Recep Albayraktar,’’ Miniço olarak cadde mağazacılığı konseptinde  yakaladığımız maliyet avantajını  müşterilerimize yansıtıyor ve yaklaşık 6000 ürün çeşidini  geniş ve ferah ortamlarda hizmet veren mağazalarımızda  müşterilerimize  sunuyoruz. Üç katlı mağazamızın  bebek araç gereç ,kız  ve erkek  çocuk reyonlarında  0-14 yaş aralığındaki  bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya talip bir firmayız. Isparta halkına hak ettiği en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni  yapacağız ve  18 çalışanın istihdam edildiği mağazamızın  tüm Isparta’ya hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi. /Elif  AKGÜL
Miniço: Mimar Sinan Caddesi 1738 Sokak No.5/1-2