Minik eller ağaç dikti
Büyüklere örnek olsun diye Sezer Mehmet Aldan Anaokulu öğrencileri dün ağaç dikti. 4-6 yaş gurubu öğrenciler Park Bahçeler Müdürlüğünün önceden hazırlamış olduğu Davraz Mahallesindeki parka ağaç dikerek gönüllerince toprakla oynadılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Sevgi Tülü, “bu yaştaki çocuklar görerek öğreniyorlar. Mevsimin Ağaç dikim mevsimi olması nedeniyle Belediye Başkanımız Hasan Balaman"dan çocuklarımıza ağaç sevgisini öğretmek ve çevre bilinicini aşılamak için yardımcı olmalarını istemiştik. Başkanımız sağ olsun bizleri kırmadı ve Park Bahçeler Müdürlüğümüzün elemanları ile birlikte çocuklarımız için en uygun olan oyun parkındaki ağaç dikimine getirdi. Çocuklarımız burada hem amcaları ile birlikte ağaç dikerken oyun gurupları ile de eğlenme şansına erişmiş oldu. Bundan dolayı Başkanımız Hasan Balaman"a ve Müdürlük ekiplerimize teşekkür ediyoruz.

Bu yaştaki çocuklarımızın eğitimlerindeki en önemli unsur görerek öğrenmeleri. Okul içerisinde de eğitimlerimizi bu yöntemle gerçekleştiriyoruz. bu yaşlarda öğrendiklerini de asla unutmuyorlar. İşte bu unutamayacakları noktalardan birisi de çevre bilinci ile ağaç sevgisi. Eğlenerek öğretmek için bugün böyle bir çalışma yaptık” dedi.