MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez’in sosyal medya paylaşımıyla kamuoyu gündemine gelen Mısırlı’daki ihtiyaç sahibi aile için yardım kampanyası başlatıldığı duyuruldu.
MHP İlçe Başkanı Sönmez tarafından yapılan duyuruya göre, Mısırlı Köyü’ndeki ihtiyaç sahibi aileye 70 metrekare prefabrik ev yapımı için gerekli olan 29 bin TL ve diğer donatılarıyla birlikte ihtiyaç duyulan toplamda 35 ila 40 bin TL arasındaki bedelin toplanabilmesi için gerekli izinler alınarak yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, köy muhtarlığınca yetkilendirilen bir kişi ve yardım kampanyasını düzenleyenlerden bir kişi olmak üzere para çekme yetkisi olan iki kişi tarafından çekilerek gerekli harcamalar kayıtlı şekilde gerçekleştirilecek.

Mısırlı’da 4’ü çocuk, 3’ü yetişkin olmak üzere toplam 7 kişinin yaşamaya çalıştığı virane yapının yerine yapılması planlanan prefabrik ev için tüm hayırseverlerden destek istendi.

Yardım kampanyasına katılmak isteyenler için banka hesap bilgileri şu şekilde: Yalvaç Ziraat Bankası TR 07 0001 0001 3632 7891 4550 05 (EFT yapıldığında alıcı ismi kısmına “RAMAZAN SARIPINAR” yazmayı unutmayın)
(Yurt Dışından gönderimler için IBAN numarasıyla beraber SWIFT CODE : TCZBTR2A )