ADAY ADAYLIĞINI HALKLA BİRLİKTE AÇIKLAYACAK

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, milletvekilliği aday adaylığı toplantısını vekaletine talip olduğu Isparta halkının içinde açıklayacak
 
Seçim çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan MHP Milletvekili Aday Adayı, Hüseyin Uçman, diğer aday adaylarından farklı olarak açıklamasını  halkın içinde yapacak. Uçman, 14 Mart Cumartesi günü saat 15:00’de Belediye İşHanı önünde  partisinden,  milletvekilliğine talip olduğunu duyuracak.

MHP Milletvekili  Aday Adayı Hüseyin Uçman, yaptığı açıklamada “Allah vekilliği nasip ederse kendini değil kentini düşünen, dokunulmaz değil dokunulan, kapısı çalınan değil kapı çalan vekil olacağımıza  dari halkımıza söz verdik. İşte bu nedenle milletin vekilliğine talip olduğumuzu da halkın içinde açıklamaya karar verdik. 7 Haziran Milletvekililği seçimleri Türkiye’nin dönüm noktası olacak seçimdir.  Ülkenin bölünmez bütünlüğünün garantisi MHP’dir.

Emperyalist güçlerin kuklası olmayı kabullenenler varsa devletimizin ve milletmizin bütünlüğünü koruyacak olan MHP’dir . Türk milleti sahpsiz değildir Milletin umudu MHP’dir.  Partimizin iktidar yürüyüşünde,  bir tuğla da biz koyalım diyerek bu yola çıktık. Isparta  13 yıldır kaybettiklerini MHP ikitidarıyla  geri alacak. Şimdiden bunun sözünü veriyor, tüm   halkımızı aday adaylığı açıklamamıza bekliyoruz” dedi.