Ak Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Serkan demirekin yaptığı açıklamada “  Erken seçim ve devam eden sürecin başta ülkemiz ve İslam dünyası ve insanlık ile beraber ülkemiz ve Ispartamıza ve memleketimiz her bir ferdine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

Her aday adaylığı sürecinde yapılan aday tespitleri sonrası bazı itirazların olduğuna dikkat çeken mustafa Serkan demirekin, önemli olanın vatanın milletin ve manevi değerlerimizin selameti olduğunu belirterek, Burası dünya olup imkanlar sınırlıdır. Her istediğimiz hemen ve her zaman gerçekleşmeyebiliyor. Ve olan veya olmayan taleplerimizin ne kadar hayırlı veya zararlı olduğunu bilemiyoruz. Dolayısıyla inancımız gereği mücadele yapıp neticeye kanaat ile mükellefiz.

Bizim bilmediğimiz bir çok şeyi hükümetiniz biliyor. Dolayısıyla allahtan isteyip neticeye kanaati ile mükellefiz. Adaylığı gerçekleşmeyen bazı arkadaşlarımız anlık tepki verseler de bu tepkiler  Anlık ve geçicidir. Neticede yine su akar yolunu bulur. Dış güçlerin yani Düşman oklarının Ak partiye Ve Reisimize olan saldırısı aslında bizim nerede olmamız gerektiğini net olarak belirtiyor. Olduğumuz yer belli. Ancak bulunduğumuz konumu terk etmememiz gerektiğini de sürekli hatırlamanız gerekiyor.

Bu nedenle 24 Haziran seçimlerinde eskisine göre daha güzel bir netice alacağımıza şüphem yoktur. Adaylarımız yetenekli kabiliyetli Hamiyetli adaylardır. Her birisini ayrı ayrı teşekkür ve başarılar diliyorum. Devam eden sürecin Hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi