Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezon başında lisansa engel borç ödenmediği için sezon başından bu yana ligde gençlerden kurulu bir takımla mücadele eden Ispartaspor, ligde kalma mücadelesi veriyor.

MAÇA VALİ MEMDUH OĞUZ DA GELDİ

     Ispartaspor için ligde kalma adına hayati önem taşıyan Ispartaspor – Gümüşhanespor maçı dün saat 13.30’da Atatürk Stadyumunda başladı. Karşılaşmanın bir bölümünü Vali Memduh Oğuz ve Vali Yardımcısı Cengiz Ata da izledi. Vali Oğuz, daha sonra programları nedeniyle maçtan ayrıldı. Karşılaşmayı, 2 bin dolayında taraftar ile Isparta Gümüşhaneliler Derneğine mensup Gümüşhaneliler de konuk takım tribünlerinde izleyerek Gümüşhanespor’a destek verdiler.

ISPARTASPOR RAKİBİ KARŞISINDA ETKİSİZ KALDI

      Gerek fizik gerek tecrübe bakımından Ispartaspor’dan üstün olan konuk takım Gümüşhanespor, Isparta’dan istediği üç puanı Maçın 68. Dakikasında Harun’un attığı golle alarak şehrine döndü. Yeşil – Pembeli ekip ise tecrübesizlik ve fizik yetersizliğinden sahada elinden geleni yapmasına rağmen rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

     Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu Keçiören Sportif A.Ş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

 

MAÇIN KARNESİ:

STAD : Atatürk

HAKEMLER : Muhsin Çayan*, Özmen Atalay*, Ercan Aydın*

ISPARTASPOR: Akın ***, İbrahim**, Cihat*, Mevlüt**, Şevki**, İbrahim*, Hasan* (dk.52 Ulaş?), (dk.61 Ali*), Samet**, Refik**, Recep**, Osman**

GÜMÜŞHANESPOR : Hasan*, Güray**, Furkan**, Fatih** (dk.72 Taner*), Altan**, Arif** (dk.59 Harun**), Serdar**, Tahir**, Berkan**, ersen**, Sinan**.

GOL: Dk. 68 Harun (Gümüşhanespor)

S. KARTLAR: Şevki, Samet, Ali (Isparta), Ersen (Gümüşhane)

K. KARTLAR : Şevki, Samet (Isparta)

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dak. 18: Samet’in ortasında ceza sahasında topla buluşan Recep’in şutunda top yan direğin yanından auta çıktı.

Dak. 36: Refik’in ceza sahası çaprazından vurduğu sert şut kaleci Hasan’da kaldı.

Dak. 45: Refik aldığı topla ceza sahasına kadar geldi. Ceza sahasına girerken çektiği şut ağlara giderken son anda Hasan topu kornere çeldi. Kullanılan kornerden sonuç gelmedi. İlk yarı 0 – 0 golsüz sona erdi.

Dak. 64: oyuna ikinci yarıda giren konuk ekibin oyuncusu Harun’un sert şutu üstten auta gitti.

Dak. 68: Bu dakikada Ispartaspor’u yıkan gol geldi. Konuk ekibin sağ kanattan geliştirdiği atakta Serdar kale sahasına doğru ortaladı. Arka direğe inen topu iyi takip eden Harun, kafa vuruşu ile topu Kalece Akın’ın altından gönderdi. Ağlara giden topa son anda Ispartaspor defansı müdahale etti ve topu uzaklaştırdı. Fakat, maçın yan hakemi Özmen Atalay orta sahaya koşunca, maçın orta hakemi de golü verdi: 0  - 1.

Dak. 80: Ani gelişen Gümüşhanespor atağında ceza sahası önünde Ersen kendini yerde buldu. Maçın hakemi Şevkiyi kırmızı kartla oyun dışına attı.

Dak. 85: ıspartaspor’un ani gelişen Atağın’da Refik’in uzaktan şuta üstten auta çıktı.

Dak. 90. Kullanılan serbest atışta hakemIspartasporlu Samet’e barajdan erken çıktığı gerekçesiyle sarı kartını gösterdi. Ardından kırmızı kartla oyundan attı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç konuk ekip Gümüşhanespor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.