MÜFTÜLÜĞÜN BAŞARILI PERSONELİYDİ

Isparta’da yaklaşık 3 yıldır görev yapan gerek Müftülükteki çalışmaları gerek sendikal çalışmaları bakımından başarılı ve çalışkan bir memur olan İl Müftülüğü Hac Umre Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Memuru Muhammed Ali Karataş Murakıp olarak Konya’nın Seydişehir İlçe Müftülüğüne atandı.

DİYANET – SEN’DEN KARATAŞ’A UĞURLAMA

Isparta’da görev yaptığı süre içerisinde Diyanet – Sen Isparta Şubesi yönetiminde de yer alan ve Sendika Şubesinin Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Karataş’ın Seydişehir’e atanmasında dolayı Diyanet – Sen Isparta Şubesi Yönetim kurulu olağanüstü toplandı.

AKÇİL; “ARKADAŞIMIZA BUGÜNE KADAR YAPTIĞI HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Muhammed Ali Karataş’ın son derece efendi, saygın ve çalışkan bir kişi olduğunu ifade eden Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman; “Muhammet kardeşimizle gerek Müftülük bünyesinde gerek sendika bünyesinde güzel hizmetler yaptık. Kendisine Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı olarak şahsım, yönetim kurulum ve tüm sendika üyelerim adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Yolu açık olsun, yeni görev yerinde de başarılar diliyorum” dedi.