12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için-süreç her geçen gün daralıyor. Seçimlere sadece 33 gün kaldı. Dolayısıyla, tüm siyasi partiler de bu doğrultuda, seçimlerde en fazla oyup alıp iktidar olarak ülkenin yönetimine gelebilmek için gece - gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyorlar.

CHP'DE NELER OLUYOR

Ancak, bu çalışmalar sırasında siyasi partilerde zaman, zaman gerek dahili gerekse harici sorunlar yaşanmıyor değil. İşte bunlardan birisinin de Cumhjuriyet Halk Partisinde yaşandığı belirtiliyor. Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta partinin seçim bürosunda partililer arasında bir kavganın yaşandığı iddia edilmiş ve basında da bu yönde haberler yer almıştı. Şimdi de, 16 eski yöneticinin partiye başkaldırarak seçimlerde MHP'yi destekleme kararı aldığı iddiaları ortaya atıldı.

CHP'LİLER AMA MHP'Yİ DESTEKLEYECEKLER

Bu konuda edinilen bilgilere göre CHP'nin gerek listesini gerek parti yönetiminin çalışmasını beğenmeyen ve eskiden partide üst düzey yönetimlerde bulunmuş 16 kişinin bundan böyle partiye çalışmama kararı aldığı ve 12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde de oylarını MHP'ye verme kararı aldıkları belirtildi.

ÇALIŞMALAR BUGÜN BAŞLIYOR

Söz konusu 16 kişilik CHP'li grubun, kendi partilerine karşı çalışmaya bugünden itibaren başlayacakları ve bu konuda da 40 bin TL'lik bir bütçe ayırdıkları ifade edildi.

SÜREÇTE NELER YAŞANACAK

Şimdi tüm İsparta kamuoyu, bu başkaldırı hareketinin ne gibi bir etki yaratacağı ve başta CHP olmak üzere diğer partileri nasıl etkileyebileceğini merak ediyor.

Hedef